Uutiset

Yleinen

Arctic Machinesta tulossa Livakka Oy:n liiketoiminnan jatkaja

Livakan lietevaunu rakennettu Multivan kolmiakselisen perävaunun päälle. Kuva on otettu Ilmajoen lantatapahtumasta syyskuussa

Livakan liiketoiminnan ostaminen on osa Arctic Machinen kasvustrategiaa. Vahvan tuotemerkin markkinajohtajuus ja syklinen tuotantotoiminta yhdistettynä hyvään sijaintiin täydentävät erittäin hyvin Arctic Machinen liiketoimintaa. Livakka saa kaupan toteutuessa omistajan, jonka tarkoituksena on jatkaa ja kehittää pitkäjänteisesti sen liiketoimintaa. Ratkaisujen myynnin on tarkoitus jatkua Livakan nykyisten jälleenmyyjien toimesta. Arctic Machine on Euroopan johtavia teiden- ja yleisten alueiden hoitoon tarkoitettujen ratkaisujen toimittaja. Yhtiölllä on Suomessa merkittävä markkinaosuus ja Pohjois-Euroopassa ja tietyissä IVY-maissa vahva asema. Arctic Machine on kasvuyhtiö, joka on keskittynyt kehittämään ja tuottamaan kustannustehokkaita ympäristöä suojaavia laiteratkaisuja.

Yhtiöllä on oma myyntiorganisaatio Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Venäjällä. Lisäksi sillä on jälleenmyyjät Islannissa, Latviassa, Ruotsissa, Valko-Venäjällä ja Virossa. Tuotantotoimintaa yhtiöllä on Suomessa Salossa ja Suonenjoella. Livakka on yksi johtavista suomalaisista lietelantalaitteiden valmistajista. Tuotemerkki on markkinajohtaja Suomessa ja lisäksi tuotteita myydään Ruotsiin, Baltiaan ja Venäjälle. Suomessa Livakka lietekaluston myynti tapahtuu K-maatalouden ja Baltiassa Kesko Agron toimesta.

Lue seuraavaksi