Uutiset

Kuljetuskalusto

Osamyynti Trucks aloittaa yhteistyön Metsatek SIA:n kanssa

Viitasaarelainen raskaankaluston myyntiin erikoistunut Osamyynti Trucks Oy on aloittanut yhteistyön latvialaisen Metsatek SIA:n kanssa. Yhteistyö käsittää Suomen markkinoille suunnattujen puutavara-autojen suunnittelun, valmistuksen ja myynnin. Suunnittelu toteutetaan yhteistyössä, jonka jälkeen Metsatek hoitaa puuautokokoonpanon valmistuksen. Osamyynti Trucks hoitaa varta vasten Suomen markkinoille suunniteltujen tuotteiden myynnin ja jakelun.

Riikan lähellä sijaitseva Metsatek SIA on Osamyynnin Niilo Kuulasmaan mukaan Baltian suurin puutavara-autojen päällirakentaja. Jo yli 15 vuoden alan puutavara-autojen päällirakenteita tuottanut yritys valmistaa myös muita raskaan kuljetuskaluston varusteita, kuten tankin suojia, roiskeläppiä, nosturitelineitä, tukipankkoja, apurunkoja, sermejä ja muita lisävarusteita. Lisäksi yritys toimii Logliftin, Hiabin ja Multiliftin laitteiden valtuutettuna huoltopisteenä.


Päällirakenteita on tarjolla teräksisellä tai alumiinisella apurungolla varustettuna. Myös sermi on saatavana joko teräksisenä tai alumiinisena, ja sen muotoilussa otetaan huomioon asiakkaan tarpeet. Päällirakenteissa käytetään yleisesti tunnettuja komponentteja. Näin varaosapalvelu on nopeaa ja pelaa hyvin myös myöhempinäkin aikoina. Yritys valmistaa myös puutavara-autojen teräsrakenteisia pankkoja niin kiinteällä kuin irrotettavalla tolpalla.

”Nyt aloitetun yhteistyön myötä pystymme toimittamaan asiakaslähtöisesti toteutetun ja yksilöllisen puutavara-auton suomalaiselle asiakkaalle nopeasti ja hieman markkinoiden yleistä hintatasoa edullisemmalla hinnalla”, sanoo Osamyynti Trucksilla Metsatekin tuotteiden myynnistä vastaava Niilo Kuulasmaa.

Metsatekin tehtaalla Riikassa on parhaillaan valmistumassa ensimmäisen Suomeen toimitettavan puutavara-auton varustelu. Tämä ensimmäinen auto tullaan näkemään Kuljetus 2023 -messuilla Jyväskylässä Osamyynti Trucksin osastolla numero U319. Osamyynnin taholta toivotetaan kaikki tervetulleeksi tutustumaan tähän Metsatekin varustelemaan uutuuskokoonpanoon sekä muuhun Osamyynnin tarjontaan. Kuljetusmessut Jyväskylän Paviljongissa 25.–27.5., to-la.
Lue seuraavaksi