Uutiset

Kuljetuskalusto

Cargo Fix varustaa MAN TGE:t lääke- ja elintarviketoimituksiin

Elintarvikekuljetusten laadukkuus on esimerkiksi kylmäketjujen katkeamattomuuden kannalta oleellisen tärkeää ja viranomaisvalvonta alalla on tietenkin hyvin tarkkaa. Toinen merkittävä tarkkuutta vaativa kuljetuksen sektori on lääkeaineiden toimitus, jossa edellytetään kuljetuslämpötilojen suurta tarkkuutta. K Auto Oy on tuonut markkinoille kustannustehokkaan ratkaisun esimerkiksi lääkeaineiden kuljetuksiin ja Cargo Fix Oy:n varustamat BNA- ja FNA-luokitellut autot ovatkin osoittautuneet erittäin toimiviksi ratkaisuiksi haastavissa tehtävissä.

Cargo Fix Oy on Vantaan Koivukylässä toimiva kuusi henkilöä työllistävä ajoneuvojen päällirakennetöihin erikoistunut yritys. Cargo Fix on suorittanut runsaasti alan vaativia tehtäviä esimerkiksi alan maahantuojille ja yrityksen ammattitaitoon luotetaan hyvin monipuolisissa varusteluissa. Kun K-Auto tarvitsi luotettavan valmistajan MAN TGE -ajoneuvojen varusteluun lääke- ja elintarvikekuljetuksiin, oli Cargo Fix turvallinen ja helppo valinta.

TGE kuljettaa turvallisesti

Kompakti kylmäkone, suorat linjat ja helposti puhdistettavat materiaalit tekevät MAN TGE:n tavaratilan todella toimivaksi vaativissa kuljetustehtävissä.

MAN TGE -ajoneuvot ovat löytäneet asiakaskuntansa maamme ammattiautoilijoiden parissa ja niiden luotettavuus sekä alhaiset elinkaarikustannukset miellyttävät vaativaa asiakaskuntaa. BNA- ja FNA-luokiteltujen kuljetusten kysynnässä on maassamme selvää kasvua ja MAN:n vaihtoautopäällikkö Arto Kantonen päätti laittaa pyörät pyörimään. Cargo Fixin asiantuntemuksen kautta ensimmäiset luokitellut TGE:t valmistuivat nopeasti ja jo nyt maamme teillä liikkuu seitsemän MAN TGE:tä lääke- ja elintarvikekuljetusten parissa lähinnä vuokrakäytössä.

Kotimaista huippuosaamista

Cargo Fix otti luokiteltujen TGE-ajoneuvojen varustelun haasteena vastaan ja yritys rakensi nopeasti toimivan konseptin autojen tuotantoon. ”Saimme K-Autolta tarkat standardit, joiden mukaan ajoneuvot valmistetaan ja pitämällä varustelun yhdenmukaisena saavutamme sekä valmistuksen nopeutta että kustannustehokkuutta. Näin toimitusajat pysyvät maltillisina ja hintataso miellyttää asiakaskuntaa”, kertoo Cargo Fixin Janne Oksa.

”Uudet TGE-mallit ovat BNA-sekä FNA-luokiteltuja, ja ATP-hyväksyntä tulee lähiaikoina. Autot on varusteltu vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä ajon aikaisella viilennyksellä, ja koneistona toimii Carrierin laadukas järjestelmä. Carrieria lukuun ottamatta luokitellun TGE-auton päällirakenne ja varustelu edustavat kokonaan vankkaa kotimaista osaamista. Asiakaspalaute ajoneuvoista on ollut todella positiivista, mikä todistaa niiden toimivuuden haastavissa ja tarkkaan valvotuissa kuljetustehtävissä”, päättää Oksa.

Lue myös: MAN TGE -pakettiautoyhdistelmä – lisää kantavuutta

Lue seuraavaksi