Uutiset

Autot

Volkswagen-varusteiden ja -tarvikkeiden verkkokauppa on avattu

Volkswagen-varusteiden ja -tarvikkeiden verkkokauppa on nyt avattu Suomessa. Kauppa toimii aluksi click&collect-mallilla. Tällöin asiakas noutaa ja maksaa verkosta tilaamansa tuotteet valitsemallaan Volkswagen-jälleenmyyjällä.

Asiakkaiden käytössä on keskitetty kirjautuminen Oma Volkswagen -palvelun kautta, mutta asiakas voi ostaa tuotteita myös ilman kirjautumista. Tuotteiden haku verkkokaupassa on mahdollista, tuotenimen lisäksi, rekisterinumerolla tai automallilla. Omaan Volkswageniin sopivat tuotteet löytää helpoiten haun kautta. Hakutuloksista, kategorioista ja itse tuotteista voi tulostaa pdf-tiedostot tai jakaa linkkinä sosiaalisen median kanavien kautta.

Volkswagen-verkkokaupasta löytyy tällä hetkellä yli 1000 erilaista tuotetta ja valikoima kasvaa koko ajan. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi aidot Volkswagen Motorsport -fanituotteet. Osa verkkokaupan tuotteista myydään asennuksen sisältävinä paketteina, tällaisia ovat mm. vetokoukut, Defa-tuotteet sekä polttoainekäyttöiset lisälämmittimet.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://shop.volkswagen.fi

Lue seuraavaksi