Uutiset

Autot

Volkswagen Hyötyautot Carsport Road Show

Ylöjärveläinen Jonasson Oy on tunnettu Carsport-tuoteperheestään ja yritys on hyvin merkittävä yhteistyökumppani suurien autovalmistajien, kuten Volkswagenin, Mercedes-Benzin sekä Fordin kanssa. Hyvät suhteet mahdollistavat uutuusmallien nopean käyttöönoton ja Carsportilla on jo nyt esimerkiksi esittelyssä hyvin kattava valikoima keväällä esitellystä Volkswagen Crafterin uutuusmallista.

Monipuolista mallistoa kannattaa esitellä ja lokakuun 17. päivä käynnistyikin Volkswagen Hyötyautot Carsport Road Show, joka jatkuu aina helmikuun alkupuolelle saakka. Kiertue kattaa huikeat 39 paikkakuntaa ja maantieteellisesti Suomi käydään läpi Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Kiertuepaikkoina toimivat Volkswagenin toimipisteet ja tarjolla on autojen lisäksi taksiaamiainen tai pullakahvit.

Mukana kiertueella on Carsportin kolme uutta Volkswagen Crafter -ratkaisua: 130 kW automaatti-invataksi, 130 kW automaattimatkailuauto sekä invataksi. Pienempää tarjontaa edustavat 110 kW DSG-automaatti-Transporter Bulli sekä Caddy Maxi -esteetön taksi. Kiertuetta isännöivät Carsportin edustajat ja heidän avustuksellaan voi tutustua standardinmukaisiin pyörätuoli- ja paarikiinnityksiin.

Tarkempi kiertueaikataulu löytyy osoitteesta www.carsport.fi

Lue seuraavaksi