Uutiset

Autot

Volkswagen ID.4 mallisto laajenee

Volkswagenin suosituimman täyssähköautomallin ID.4:n mallisto laajenee. Nyt myynnissä on myös pienempiakkuinen Pure-versio. Volkswagen ID.4 Pure-version akku on 52 kWh. Pro-version akku on puolestaan 77 kWh. Pure-version sähkömoottorin teho on 125 kW (170 hv) ja maksimivääntö 310 Nm. Toimintamatka on jopa 362 kilometriä (WLTP) ja huippunopeus 160 km/h. Takavetoisissa Volkswagen ID.4 Pure Basic -versioissa DC-latauksen maksimiteho on 50 kW. Pure Elegance -varusteluun on saatavilla lisävarusteena 115 kW:n pikalatausteho. Pure-versiossa on kaksi varustelutasoa: Basic ja Elegance. Hinta alkaen 44 990 euroa (Pure Basic 125 kW, 52 kW akku).

Volkswagen on kehittänyt täyssähköautomallistoaan johdonmukaisesti. Akun esilämmitys pikalatausta varten on nyt myös vakiovaruste. Infotainment-järjestelmän suorituskyky on parantunut ja se toimii entistä nopeammin ja myös sen toimintalogiikkaa on yksinkertaistettu. Ilmastoinnin ja äänenvoimakkuuden säätimet on valaistu ja ajosuunnan valitsin on siirretty mittariston reunasta erilliseen viikseen. Kaikissa malliversioissa on vakiovarusteena 12,9” kosketusnäyttö.

”Volkswagen ID.4 on yksi Suomen suosituimmista täyssähköautomalleista. Malliston järjestelmälliset laajennukset ja uudistukset antavat asiakkaille yhä enemmän valinnanvaraa. Tällä hetkellä ID.4 -malliston suosikkina on ID.4 Pro 4MOTION, joka sopiikin erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin”, sanoo K-Auton Volkswagen-henkilöautoista vastaava liiketoimintajohtaja Tommi Iiskonmäki. 

Pure Elegance -varustelutason vakiovarusteisiin kuuluvat mm. navigointi Discover Pro, avaimeton lukitusjärjestelmä Keyless Access, pysäköintiavustin Park Assist Pro, peruutuskamera, lämmitettävä ohjauspyörä sekä lämmitettävät etuistuimet. Lisävarusteena saatavilla on vetokoukku (myös ID.4 Pure -versioon), jarruttoman perävaunun massa on 750 kg ja jarrullisen 1 000 kg – nämä varmasti riittävät useimpien tarpeisiin esimerkiksi kesämökkeilyyn ja harrastuksiin.  

Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille uudistuneet Volkswagen ID.4 Pure -versiot saapuvat kesällä 2024, jolloin myös asiakastoimitukset alkavat. Tämän hetken tuotantotilanteen mukainen toimitusaika on noin neljä kuukautta.

Volkswagen ID.4 hinnasto ja lisävarustehinnasto: https://bit.ly/VolkswagenID4HinnastojaLisavarustehinnasto

Lue seuraavaksi