Uutiset

Autot

Uusi Land Cruiser saapuu

Toyota Land Cruiser

Maastoon soveltuvan luonteen ja kestävyyden ansiosta Toyota Land Cruiser on saavuttanut yhden maailman kestävimmän ja luotettavimman nelivetoisen auton maineen. Ikonin uudistunut malli saapuu Suomeen vuoden 2013 lopulla.

Land Cruiser on viehättänyt maailmanlaajuisesti miljoonia asiakkaita lanseerauksestaan lähtien. Maasturia on ostettu maailman seitsemän maanosan ankarimpiin oloihin kuten Antarktikselle. Toyota Land Cruiserin menestyksen avaimina ovat aina olleet kestävyys, vahva kori sekä kuljettajalle tarjottava opastus ja tekninen apu. Land Cruiserin useat kuljettajaystävälliset toiminnot mahdollistavat ajettavuuden myös haastavissa maasto-osuuksissa, joissa kuljettajat voivat kohdata huomattavia esteitä. Kyseiset toiminnot helpottavat omalta osaltaan aloittelijoita ajotekniikkansa kehittämisessä.

Uudistuvassa mallissa on tyypistä riippuen saatavilla peräti viisi ajotilaa ja 5-vaiheinen ryömintäavustin auttaa kuljettajaa äärimmäisissä esteissä täsmällisesti ja hallitusti. Multi-terrain Monitor taasen kasvattaa kuljettajan tietoisuutta välittömästä ympäristöstä ja suunnitellusta ajoreitistä.

Land Cruiserin uudistuksessa on huomioitu myös asiakkaiden arkikäytössä tärkeänä pitämät ominaisuudet kuten tyylikkyys, mukavuus ja suorituskyky maantiellä. Autoa on uudistettu ulkoiselta olemukseltaan nuorekkaammaksi ja samalla sen laadun ja mukavuuden kerrotaan nousevan uudelle tasolle.

Myös auton sisätiloja kerrotaan kehitetyn kokonaisvaltaisesti: Land Cruiserissa on uusi vaihdekeppi, toisen ja kolmannen penkkirivin istuimia kehitettiin ja materiaalit vaihdettiin – samalla sisätilojen väriteema uudistettiin.

Land Cruiserin ohjausvakautta ja ajomukavuutta on parannettu vakiojarrujen uudistuksella sekä sähköisesti muuttuvalla kineettis-dynaamisella jousitusjärjestelmällä. 3,0 litran dieselmoottori on päivitetty vastaamaan Euro 5+ -päästönormia.

Lue seuraavaksi