Uutiset

Autot

Uusi Fiat Talento – monipuolisuutta ja suorituskykyä

Uusi Fiat Talento on saanut uudet kaksilitraiset ja Euro 6d -päästönormit täyttävät moottorit sekä monia uusia ominaisuuksia ohjaamoonsa, kuten 7-tuumaisen Touch-Radio Nav -viihdejärjestelmän. Lisäksi luokkansa parhaisiin kuuluva kantavuus ja muunneltavuus tekevät uudesta Talentosta monipuolisen valinnan erilaisiin kuljetustarpeisiin.

Uudet moottorit

Talenton uusi kaksilitrainen EcoJet-moottori on Euro 6d-Temp -standardin mukainen, ja se tarjoaa jopa 11 prosenttia paremman polttoainetaloudellisuuden sekä paremman tehon ja väännön verrattuna aiempaan 1,6 litran moottoriin. Talentoa on saatavana kolmena eri tehoversiona; 120 hv/320 Nm, 145 hv/350 Nm sekä 170 hv/380 Nm. Moottorissa on muuttuvageometrinen turboahdin, jonka ansiosta polttoainetehokkuus paranee etenkin pienillä nopeuksilla ajettaessa. Elektronisen ohjauksen ansiosta uusi turboahdin mukautuu saumattomasti moottorin toimintaan ja ajotyyliin. Lisäksi uudet moottorit on varustettu SCR-tekniikalla, joka vähentää typpioksidipäästöjä ruiskuttamalla AdBlue®-liuosta pakokaasujen sekaan.

Ohjaamon mukavuus ja sisätilat

Uusi Talento on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta ja erinomaista ajoergonomiaa. Kestävät kankaat ja hyvin muotoillut istuimet takaavat mukavuutta kaikille matkustajille. Erityisesti uudet sisätilat on päivitetty luomaan tyylikäs ja toimiva tunnelma, jota täydentävät asianmukaisesti lukuisat säilytyslokerot. Niiden kokonaiskapasiteetti on 90 litraa. Lisäksi sisätiloja täydentää näppärä ”Mobile Office” -keski-istuin, johon on integroitu kokoontaitettava pöytä, avattava selkänoja säilytyslokerolla ja asiakirjojen säilytystasku.

Kattavat vakiovarusteet ja lisävarustepaketti

Jo perusversiossa on vakiovarusteena muun muassa ESP-luistonestojärjestelmä ja Traction+-luistonesto, kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt sekä sivuturvatyynyt, sumuvalot edessä, ajovalojen hämäräkytkin, tuulilasinpyyhkijän sadetunnistin, nahkaverhoiltu ohjauspyörä, ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö, vakionopeudensäädin, ilmastointilaite, polttoainetoiminen lisälämmitin, sähkötoimiset ja lämmitettävät ulkopeilit, katvealueen tunnistin, aux-in- ja usb-liittimet, Bluetooth handsfree sekä 12 voltin virtapistoke tavaratilan takaosassa.

1 500 euron hintainen lisävarustepaketti täydentää uuden Talenton varustelun. Paketti sisältää vetokoukun ja perävaunun vakautusjärjestelmän, suomenkielisen integroidun navigaattorin, audiojärjestelmän 7 tuuman kosketusvärinäytöllä, peruutustutkan ja -kameran, kokokapselit Fiat-logolla, led-päiväajovalot sekä korinvärisen etupuskurin yläosan ja takavalojen kehykset.

Ammattikuljetustarpeita tyydyttäen

Uusi Talento on saatavana kahtena eri pituutena ja akselivälinä. Se voidaankin räätälöidä vastaamaan monipuolisesti eri kuljetustarpeisiin lyhyen akselivälin 5,2 kuutiometrin tilavuudesta (kolme eurolavaa) pitkän akselivälin 6,0 kuutiometriin sekä hyötykuormaan, joka voi nousta jopa 1 266 kilogrammaan. Lisäksi avaamalla matkustajan istuimen alla oleva ”CargoPlus”-osio, voidaan kuljettaa esineitä, joiden pituus on 3,75 metriä lyhyen akselivälin mallissa tai 4,15 metriä pitkän akselivälin mallissa (läpilastausmahdollisuus). Helppokäyttöisyyttä lisäävät vain 552 millimetrin lastauskorkeus ja 1 030 millimetrin levyinen sivuliukuovi. Uuden Talenton monikäyttöisyyttä täydentää myös perävaunun 2 000 kilogramman vetopaino.

Talento-malliston hinnat alkavat 29 990 eurosta ja se on nyt myynnissä Suomessa.


Lue seuraavaksi