Uutiset

Autot

Trailcon toimittaa -oikeanlaiset perävaunut vaativaan käyttöön

Trailconin Jyväskylän toimipisteen perävaunumyynnistä vastaava Petri Kestinmäki esitteli Euroopan suurimman perävaunuakselivalmistajan, BPW:n akselinapaa, joka on todella kestävä ja laadukas akseli ja jota käytetään kaikissa Trailconin myymissä perävaunuissa.

Trailconin edustamat kevytperävaunumerkit ovat Aku ja Respo. Näiden valmistajien olemassa olevat mallistot käsittävät lähes sata erilaista vaihtoehtoa, minkä lisäksi perävaunuja voidaan vielä räätälöidä asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Joten Trailcon pystyy palvelemaan asiakaskuntaansa, sekä yksityisiä että yrityksiä lähes sataprosenttisesti.

Trailcon myy tällä hetkellä kevytperävaunuja neljässä eri toimipisteessä; Espoossa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Asiakaspalveluun Trailconissa on panostettu erityisesti, sillä jokaisessa Trailconin perävaunuja myyvässä toimipisteessä on nimetty ”perävaunuvastaava”, joka opastaa asiakasta oikeanlaisen perävaunun valinnassa. Trailconin asiantuntija selvittää asiakkaan käyttötarpeet, kertoo perävaunujen ominaisuuksista ja eroista sekä opastaa asiakasta tekemään järkevimmän valinnan. Tyytyväinen asiakas on paras asiakas. 

Perävaunuja koko skaala

Trailconin myymistä Aku- ja Respo-perävaunuista löytyy mallit mönkijäperävaunuista aina 3 500 kg jarrullisiin perävaunuihin ja esimerkiksi valtaosa jarruttomista sekä jarrullisista perävaunut on varustettu kipillä. Myynnillisesti volyymituotteita ovat niinsanotut rakentajaperävaunut ja venetrailerit, joiden sesonkiaika on aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Muita perävaunuja, kuten erilaisia umpiperävaunuja, kapelliperävaunuja ja lavetteja menee tasaiseen tahtiin ympäri vuoden. Erikoisempien perävaunujen (Suomeen tyyppihyväksyttyjen) toimitusajat vaihtelevat viikosta kahteen.

Varaosia ja tarvikkeita myydään kaikissa Trailconin kahdeksassa toimipisteessä omiin sekä muihinkin perävaunumerkkeihin. Varaosien saatavuus pyritään takaamaan vuosiksi eteenpäin. Myös kaikki perävaunuihin liittyvät varusteet, kuten vararenkaat ja niiden telineet, työkalulaatikot, ajorampit, sidontaliinat, kuormapeitteet, takatukijalat ja kitalukot löytyvät Trailconilta ja voidaan asentaa Trailconin toimesta. Esimerkiksi laadukkaat, Suomen talviset olosuhteet (-40°C) kestävät, HD-PE-muovista valmistetut JAXAL-kuomut löytyvät Trailconin myymiin perävaunuihin sekä myös muihin merkkeihin. Jyväskylän toimipisteen perävaunumyynnistä vastaavan Petri Kestinmäen mukaan kuomujen myynti on kasvanut viimeisen neljän vuoden aikana hurjasti eli noin 8 perävaunua kymmenestä myydään kuomulla.

www.trailcon.fi

Miika Nyrö

  

Lue seuraavaksi