Uutiset

Autot

Thule Step Up -lisäaskelma helpottaa kuormaamista

 

Nopeasti asennettava Thule Step Up -lisäaskelma tekee auton katolle asennetun kuljetuslaatikon kuormaamisesta helpompaa, ja sen avulla pääsee käsittelemään taakkatelineellä olevia tavaroita vaivattomammin.

Kun auton katolle ei enää tarvitse kurkotella, pysyvät myös vaatteet puhtaana. Tavaroiden siirtäminen on kevyempää eikä huono nostoasento rasita selkää. Myös antennin irrottaminen ennen autopesuun menoa on nyt paljon yksinkertaisempaa.

Step Up on rakenteeltaan hyvin kestävä ja kantaa jopa 130 kg:n kuorman. Lisäaskelma sopii 13–19-tuuman renkaisiin, ja sen kiinnittä minen hihnalla renkaan taakse on helppoa.

Kokoontaitettava Step Up on näppärä kuljettaa mukana kestävässä säilytyslaukussa. Lisäaskelmalla on viiden vuoden takuu kuten muillakin Thulen tuotteilla. Thulen tuotteita on saatavilla hyvin varustelluista alan myymälöistä.

Thule on maailman johtava tavaroiden kuljetusjärjestelmien valmistaja. Thulen valikoimissa on taakkatelineitä, kuljetuslaatikoita, kattokaiteita, polkupyörätelineitä, lumiketjuja, vetokoukkuja ja matkailuajoneuvojen lisävarusteita. Suomessa Thulen maahantuoja on Kaha Oy, joka on henkilö- ja hyötyajoneuvon varaosien ja lisävarusteiden, työkalujen sekä ajoneuvoteollisuuden komponenttien maahantuonti- ja tukkuliike.

 

 

 

Lue seuraavaksi