Uutiset

Autot

Säädettävää aurausvoimaa Joensuusta – Ficon FC Z2600E zoom-aura

Ficon Oy on vuodesta 2005 keskittynyt avolavapakettiautojen kiinteistönhuoltolaitteiden valmistukseen omalla FC-tuotemerkillä. Monipuolinen FC-työlaitevalikoima on kehitetty taloudellisuus, turvallisuus sekä työskentelyn tehokkuus huomioiden ja yritys kulkeekin alan kärjessä teknisen osaamisensa kautta. Tulevalle talvikaudelle Ficon esittelee asiakastoiveiden kautta pitkälle kehitetyn FC Z2600E zoom-auran.

FC Z2600E zoom-aura on kehitetty nelivetoluokan pick up -ajoneuvot silmällä pitäen ja sen työskentelytehokkuus ja monipuolisuus ovat korkeaa luokkaa. Ficonin pitkälle viedyn ja miltei kaikkiin avolavamalleihin saatavilla olevan täyshydrauliikkateknologian kautta auran työskentelyleveyden voi säätää portaattomasti 185 ja 260 senttimetrin välille.

Työn laadun takaavat hammastettu terästerä sekä uusi laukaisumekanismi, jolle on haettu patentti. Uudessa mekanismissa laukaisu- sekä palautusvoima ovat säädettävissä ja mahdollisen törmäyksen sattuessa voiman siirto tapahtuu todella nopeasti, mikä estää isompien vahinkojen syntymisen. Uusi laukaisumekanismi on osoittautunut hyvin toimivaksi ja nyt sen saa myös muihin Ficonin malleihin, kuten FC 2100 -suoraan auraan.

FC Z2600E zoom-aura on suunniteltu kiireisen ja kovatempoisen talvisen kiinteistönhuollon ehdoilla ja tehokkuutta toimintaan tuovat myös merkkikohtaiset kiinnitysrungot, jotka tekevät auran kiinnityksen sekä irrottamisen helpoksi ja nopeaksi.

Lue seuraavaksi