Uutiset

Autot

Rallilegenda Markku Alén testasi Hyötyajoneuvokeskuksen uusimman tuoteperheen ja teki pohja-ajan Kymiringillä

Pickup-ajoneuvoja varusteltaessa harva kiinnittää ensimmäisenä huomiota ajoneuvon toimivuuteen. Vahvistettu ja korotettu alusta antaa nimittäin uuden ulottuvuuden ajoneuvon toimivuuteen ääriolosuhteissa. Rallilegenda Markku Alén testasi lokakuun lopussa Hyöytyajoneuvokeskukselle Toyota Hilux Double Cab Premium 2017:n Kymiringin uudella radalla. Autoon oli asennettu vahvistettu ja korotettu TJM4x4-alusta, jonka ansiosta maaston epätasaisuudet eivät juuri tunnu.

”Kuljettaja voi nauttia vakaasta ja helposti hallittavasta ajamisesta heikompikuntoisillakin metsäteillä, vaikka pickupin lavalle olisi lastattu useampi sata kiloa painoa. Alusta mukailee maastonmuotoja ihanteellisesti ja auto tuntuu vakaalta myös hypyistä alas tullessaan, mihin autoa ei ole suunniteltu. Kokeilimme myös Maximum Attack -tyyliin, miten alusta kestää 110km/h vauhdilla ajettaessa kauhakuormaajan korottaman siltarummun yli ja hienostihan se loikkasi ja jatkoi matkaa linjakkaasti” kuvasi tyytyväinen Markku Alén ajokokemusta.


”Hienoa että raudanluja ammattilainen ja 19 rallin MM-voittoa takonut Markku Alén lähti mukaan tähän testiajoon. Harva osaa käsitellä ajoneuvoa kovissa nopeuksissa kapeilla teillä ja se tapa jolla Markku sen tekee, on kuin taidetta”, toteaa Hyötyajoneuvokeskuksen pickup-tuotevalikoimasta vastaava Joni Virta.

TJM4x4 alustat nyt valikoimissa, lavakate myydyin tuote

Toyota Hilux on kautta aikain myydyin pickup-ajoneuvo Suomessa. Toyota Hilux Double Cab Premium 2017 on Hyötyajoneuvokeskuksen testikäytössä ja myös asiakkaat voivat kokeilla sitä. Asiakas pystyykin tutustumaan tuotteisiin parhaiten testaamalla niitä käytännössä, kun tuotteet ovat asennettu ajoneuvoon valmiiksi.

Hyötyajoneuvokeskuksen tarjoamasta TJM4x4 alustasarjasta Markku Alénin testissä Kymiringillä oli Heavy Duty +40mm. Toiminnallisuutta parantavan alustan lisäksi testiautossa oli mukana auton monikäyttöisyyttä lisääviä Hyötyajoneuvokeskuksen tarjoamia varusteita kuten lavakate, valoteline ja levikesarja. Nämä lisäävät ajoneuvon monikäyttöisyyttä, kun työkalut saadaan lavalle lukittuun tilaan ja lisäkaukovalot valotelineeseen. Lavakate ylös nousevilla sivuluukuilla helpottaa auton lastaamista, suojaa lavaa ja parantaa ajoneuvon polttoainetaloudellisuutta tekemällä siitä aerodynaamisemman. Lavakate on Hyötyajoneuvokeskuksen myydyin tuote.

Katso videotestiajosta Kymiringillä!

Pohjois-Euroopan johtava moottorirata ja ajokoulutuskeskus Kymiring järjesti testiin sopivan radan. Testiajon aikana Markku Alén ajoikin tuliterän Kymiringin ensimmäisen pohja-ajan.

Markku Alénin ajosta Hyötyajoneuvokeskuksen tuoteperheen testaamiseksi kuvattiin videomateriaalia, joka on katsottavissa Hyötyajoneuvokeskuksen Youtube-kanavalla  sekä Facebook-sivuilla.

Lue seuraavaksi