Uutiset

Autot

ProAce jatkaa Hiacen jalanjäljissä

Etuvetoinen Toyota ProAce tulee saataville kahdella eri koripituudella ja -korkeudella. Tavaratilan koko tulee olemaan 5 – 7 kuutiota korivaihtoehdosta riippuen. Oikean liukuoven lisäksi tavaratilan käytettävyyttä kasvattava liukuovi on mahdollista valita myös vasemmalle puolen autoa. Taakse on mahdollista valita 270 astetta avautuvien pariovien sijaan ylhäältä saranoitu takaluukku. Tavaratila on mahdollista varustaa entiseen tapaan myös sivuikkunoin. ProAcen kantavuudeksi kerrotaan 1200 kiloa vetopainon asettuessa 2000 kiloon.

ProAce tarjoaa kuljettajalle korkean istuma-asennon ja laajan tuulilasin, joiden ansiosta näkyvyys ulospäin on erittäin hyvä. Käyttömukavuutta parantavat entisestään sähköikkunat, kauko-ohjattu keskuslukitus, monipuoliset ajoasennon säädöt sekä laaja lisävarustevalikoima. Lisävarustevalikoimaan kuuluu muun muassa manuaali-ilmastointi, hands free -puhelinjärjestelmä

Bluetooth-yhteydellä, vakionopeudensäädin ja sähkökäyttöiset sekä lämmitettävät ovipeilit. Turvallisen ajon varmistamiseksi ProAceen kuuluvat vakiona lukkiutumattomat jarrut, VSC -ajonvakautusjärjestelmä sekä päiväajovalot, joiden tuomaa turvaa voidaan kasvattaa säädettävällä vetoluistonestolla.

Uusi Toyota ProAce saa voimanlähteekseen tehokkaita ja ympäristöystävällisiä moottoreita. 1,6 litran 90-hevosvoimainen dieselmoottori on tarjolla 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla ja 2,0 litran 128- ja 163-hevosvoimaiset versiot tulevat markkinoille 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Lisäksi suuritehoisemman 2,0 litran moottorin yhteyteen on mahdollista valita 6-portainen automaattivaihteisto. Polttoainetankin tilavuus on 80 litraa ja näin uuden ProAcen toimintasäde 2,0 litran moottorilla on jopa 1 250 kilometriä.

Lue seuraavaksi