Uutiset

Autot

Polygon Finland Oy valitsi Volkswagenin

Kiinteistövahinkojen korjaamisen parissa toimivalle Polygon Finland Oy:lle luovutettiin alkukesästä 10 uutta Volkswagen-hyötyautoa. Nyt luovutetut autot ovat osa 42 auton kauppaa ja tässä erässä luovutuksessa oli yhdeksän Volkswagen Transporteria ja yksi Volkswagen Crafter.

Volkswagen Transporterit ovat puolikorkeita, 84 kW:n moottorilla varustettuja BlueMotion-malleja, joita Polygon Oy:llä on käytössä jo ennestään. Autoissa on 3,2 tonniin korotettu kantavuus, koska mukana kulkevasta peruskalustosta johtuen autoissa on jatkuva kuormitus. Transportereihin valittiin myös tänä vuonna tarjolle tulleet Comfort-paketit, jotka pitävät sisällään lisälämmittimen kellolaitteen ja toisen akun, korinväriset puskurit sekä kuljettajan istuimen kyynärtuen.

Autot varusteltiin valmiiksi Polygonin tarpeiden mukaisesti: Transportereissa on Autoverhoomo Look Oy:n asentamat hyllystöjärjestelmät työkaluille ja Crafterissa on Verhoomo Sorsan nostin, joka on kevyt, eikä vie tilaa perinteisen takalaitanostimen tapaan. Nostin on myös lialta suojassa eikä ole tiellä normaalissa kappaletavaran siirrossa takalaitanostimen tapaan. Kapasiteetiltaan 500 kilon nostin soveltuu ominaisuuksiensa puolesta mainiosti kevyempään ja satunnaisempaan käyttöön.

”Volkswagenin mallistosta löytyy sopiva malli kaikkiin tehtäviimme. Autot on tarkoin määritetty käyttötarkoituksen ja toiminta-alueen mukaan. Esimerkiksi korotettu Transporter ei ole parkkihallien takia paras vaihtoehto Helsingin keskustaan, mutta muualla Suomessa se on hyvä valinta. Olemme kuunnelleet myös henkilökuntaamme autovalintaa tehdessä. Olemme valtakunnallinen toimija, joten arvostamme kattavaa huoltoverkostoa ja ammattitaitoista hyötyauto-osaamista niin myynnissä kuin huollossakin. Lisäksi Volkswagenin jälleenmyyntiarvo säilyy”, perustelee Pietiläinen valintaa.

”Tärkeintä hankinnoissamme on laatu. Laadukas työ, jota teemme laadukkailla työkaluilla edellyttää myös laadukasta autoa”, kertoo Polygon Finland Oy:n kalustopäällikkö Juhani Pietiläinen hankinnan taustoista.

Lue seuraavaksi