Uutiset

Autot

Peugeot-henkilö- ja hyötyajoneuvoille kolmen vuoden takuu

Peugeotin laatu on noussut viime vuosina ja tästä johtuen kaikille uusille, Suomessa 1.1.2013 jälkeen rekisteröitäville Peugeot-henkilöautoille ja -hyötyajoneuvoille myönnettävä kolmen vuoden tai 100.000 km takuu. Puhkiruostumattomuustakuu on Peugeot-henkilöautoissa 12 vuotta ensirekisteröintipäivästä.

Peugeot 3008 HYbrid4- ja 508 RXH -dieselhybridien voimansiirtolinjan takuu on viisi vuotta /100 000 km.

Peugeot Assistance –tiepalvelu on voimassa Suomessa 1.1.2013 jälkeen rekisteröidyissä Peugeot-henkilö- ja tavara-autoissa takuun ajan, eli kolmen vuoden ajan. Vuodenvaihteessa Autoliitolle siirtynyt Tiepalvelu turvaa matkan jatkumisen takuuaikana 24 tuntia vuorokaudessa.

Takuuajan jälkeen kaikille valtuutetussa merkkikorjaamossa määräaikaishuollossa käyneille Peugeot-henkilöautoille myönnetään vuoden mittainen Huollon Tiepalvelu, jonka toteuttajana on niin ikään Autoliitto. Peugeot on panostanut viime vuosina laadun parantamiseen investoimalla muun muassa tuotantoon ja laadunvalvontaan. Työn tulokset näkyvät jo nyt uusien mallien kestävyydessä ja niistä pääsevät tulevien vuosien aikana nauttimaan niin uusien kuin käytettyjen Peugeotien omistajat.

Lue seuraavaksi