Uutiset

Autot

Nyt mennään!

Volkswagen on noussut Suomen myydyimmäksi pakettiautoksi reilun 22 prosentin markkinaosuudellaan. Menestykseen johtaneessa reseptissä on nojattu laajaan mallivalikoimaan, mutta myös asiantuntevaan palvelutarjontaan. Toimiva jälkimarkkinointi onkin yksi hyötyautokaupan kriittisistä tekijöistä, johon on panostettu merkittävästi muun muassa Volkswagen Center Airportissa.

”Hyötyautojen huolto- ja korjaustoiminta on keskitetty omiin, aikaisempaa suurempiin tiloihin, jotka antavat mahdollisuuden nopeaan palveluun. Korjaamon varustukseen kuuluu muun muassa kahdeksan hyötyautojen mukaan mitoitettua nostinta. Aikaisemmin hyötyautoilla oli yhteiset tilat henkilöautojen kanssa, joten muutos aikaisempaan on varsin huomattava”, painottaa myyntipäällikkö Pentti Tuominen.

Ammattiliikennettä varten huoltokorjaamon aukioloaikojakin jatkettiin syyskuun alusta. Nyt Vantaalla huolletaan hyötyautoja aamuvarhaisesta iltakuuteen saakka.

Tuomisen mukaan koko toimipisteen yli pyyhkäissyt perusteellinen remontti toi myös lisää myymälätilaa. Lisätilan ansiosta sisätiloihin saadaan mahtumaan toistakymmentä esittelyautoa.

”Laajan malliston vuoksi myös esittelytilaa on oltava reilusti”, muistuttaa Tuominen, jonka mukaan Transportereiden uusitut voimanlähteet ovat osoittautuneet todelliseksi menestystuotteeksi. Polttonestetaloudessa on saavutettu parhaimmillaan viidenneksen säästöjä aikaisempaan verrattuna. Tuomisen mukaan myös automaattivaihteistolla varustettu neliveto on saanut käyttäjien parissa erittäin hyvän vastaanoton.

”Caddy saa uuden voimalan vielä kuluvan syksyn aikana ja vuodenvaihteen tienoilla myyntiin saapuva Amarok on sekin jo omalta osaltaan herättänyt kysyntää asiakaskunnan joukossa”, kuvailee Tuominen Volkswagenin tulevaisuuden näkymiä.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi