Uutiset

Autot

Mikroleasing tarjoaa joustavuutta

Mikroleasing-palvelun mahdollistaa edistyksellinen ajoneuvokaluston hallintajärjestelmä, joka näkyy palvelun käyttäjille selainpohjaisena ja täysin reaaliaikaisena vuokraus- ja hallintajärjestelmänä.

Yritykset ostavat Mikroleasingsopimuksella käyttöaikaa hajasijoitetusta 24rent-ajoneuvo­kalustosta. Asiakas voi käyttää haluamiaan 24rent-ajoneuvoja kaikkina päivinä, ympäri vuorokauden eri puolilla Suomea. Ajoneuvon voi varata ennakkoon, mutta sen voi ottaa käyttöön myös ”lennosta”.

”24rent-Mikroleasing tarjoaa yritykselle mahdollisuuden käyttää autoa silloin kun sitä tarvitaan. Yritys vastaa vain käyttö­ajan kustannuksista ennalta sovitun raamin puitteissa, kuukausi kerrallaan”, kertoo 24rentin Kari Seuna.

”Mikroleasingin kustannukset on saatu edullisiksi, koska autoja voivat mahdollisuuksien mukaan käyttää myös muut asiakkaat. Asiakkaidemme tarpeet ovat myös kaluston ja sijaintien osalta tärkeitä toimintaamme ohjaavia tekijöitä”, jatkaa Seuna.
24rent on vuonna 2010 perustettu kotimainen, franchising-periaatteella kahdeksalla paikkakunnalla ja yli 30 noutopisteessä toimiva lähivuokraamo. 24rent-palvelu perustuu ajoneuvokaluston käytön tehostamiseen ja reaaliaikaiseen hallintaan kehitettyihin työkaluihin.

”Vuoden 2012 aikana tulemme julkaisemaan myös ilmaisia työkaluja ajoneuvokaluston hallintaan. Haluamme että yritykset ja yhteisöt, joille uusien liiketoimintamallien ja teknologioiden hyödyntäminen on vierasta, voivat nauttia niiden hyödyistä innovatiivisten ja selkeiden ratkaisujemme kautta”, kertoo 24rent-toiminnan perustaja Matti Hänninen.

Lue seuraavaksi