Uutiset

Autot

Leasing yhä useamman yrityksen valinta

Autojen hankkiminen leasingsopimuksella on useimmille yrityksille tuttu vaihtoehto ajoneuvokannan hallintaan. Yhä useammin myös muu liiketoiminnassa tarvittava kalusto ja laitteet hankitaan leasingillä, kertoo Järvileasing Oy:n toimitusjohtaja Markku Peltoniemi.

– Aloitimme toimintamme viime vuonna ja alkuun leasingkohteina olivat pelkästään autot. Nyt kauttamme hankitaan yritysten käyttöön mitä erilaisempaa kalustoa rakennustelineistä maansiirtokoneisiin. Vastikään eräs asiakkaamme teki leasingsopimuksen  250 tuhannen euron maansiirtokoneesta. Syynä leasingin käyttöön on useimmiten se, että se on kustannustehokas ja huoleton ratkaisu ja useimmiten keventää yrityksen tasetta sekä vapauttaa pääomaa yrityksen ydinliiketoimintaan. Meidän kauttamme yritys voi hankkia leasingilla käyttöönsä käytännöllisesti katsoen aivan mitä tahansa toiminnassaan tarvittavia investointihyödykkeitä.

Järvileasing löytänyt paikkansa markkinoilla

 Vuonna 2016 toimintansa aloittaneen Järvileasingin toiminnan ytimessä ovat luonnollisesti yritysten henkilö- ja hyötyautot, tähän mennessä leasingsopimuksia on tehty n. 250 ja vuoden 2017 loppuun mennessä sopimusmäärän odotetaan olevan  noin 350. Vuoden 2018 tavoitteena on 750 leasingsopimusta.

– Olemme löytäneet hyvin paikkamme leasingmarkkinoilla ja on ollut ilo havaita, että meidän kaltaiselle kevyen organisaation toimijalle on kysyntää. Useimpien leasingpalveluja tarjoavien yritysten palvelut ovat varsin saman kaltaisia, Järvileasingin infra on se, joka tuo meidän asiakkaillemme lisäarvoa. Tarjoamme yrityksille täysimittaisen ajoneuvokaluston hallinnan kevyellä organisaatiolla ja kilpailukykyisillä hinnoilla, korostaa Markku Peltoniemi.

Toiminta-alueena koko maa

 Järvileasing palvelee yrityksiä koko maassa, toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Porvoossa ja Oulussa, Kuopion toimipiste avataan vielä syksyn aikana.

Järvileasing Oy:n liikevaihdon odotetaan kasvavan aloitusvuoden 2016 2,3:sta miljoonasta eurosta n. 10 miljoonaan euroon tänä vuonna.

Järvileasing on osa Autotalo Järvi -konsernia, jonka liikevaihto tulee vuonna 2017 olemaan n. 30 miljoonaa euroa ja se työllistää 25 henkilöä. Autotalo Järvi -konserni toimittaa asiakkailleen vuonna 2017 noin 2 000 autoa.

Järvileasing on osa Autotalo Järvi -konsernia, jonka liikevaihto tulee vuonna 2017 olemaan n. 30 miljoonaa euroa ja se työllistää 25 henkilöä. Autotalo Järvi -konserni toimittaa asiakkailleen vuonna 2017 noin 2 000 autoa.

Lue seuraavaksi