Uutiset

Autot

Iveco avasi uuden myyntipisteen Keravalle

Ivecon myynti saa vauhtia uuden myyjän ja Keravalle avatun uuden myyntipisteen kautta. Iveco -myyjänä Keski- ja Pohjois-Uudenmaan alueella on aloittanut Risto Ahola Vistema Oy:n (ent. Pehycon Oy) tiloissa osoitteessa Alikeravantie 83, Kerava.

”Alueelle on todella helppo ajaa isommallakin yhdistelmällä”, sanoo Ahola nostaa esille todella toimivan huolto- ja korjaamopuolen sekä samassa rakennuksessa toimivat katsastuspalvelut.

Kokonaispalvelu on nykyaikaa, asiakas säästää aikaa ja rahaa kun kaikki palvelut ovat ”yhden katon alla” täsmentää Ahola ja jatkaa: ”Avajaistapahtumaan järjestimme paljon nähtävää ja koeajoautot liikkuivat ahkerasti. Pientä purtavaa ja virvokkeita nautittiin vaihtelevassa säässä, pihalla ja sisällä riitti kävijöitä. Alan ammattilaiset löysivät uuden pisteen ilahduttavan hyvin ja nähtiimpä paikalla myös opiskelijoita, niitä tulevaisuuden ammattilaisia”.

Ristolla on vahva kokemus autoalasta eri merkkien parista kahdenkymmenen vuoden ajalta ja hänen panoksensa tukee Ivecon kasvustrategiaa
Uudenmaan alueella.

Lue seuraavaksi