Uutiset

Autot

Busworld-messut oli menestys

Juuri päättyneet Busworld-messut osoitti, että BussiPro on oikealla asialla BusCare-palvelullaan. BussiPro sai messuilta suuren määrän tarjouspyyntöjä, joihin ryhdytään nyt vastaamaan. BusCare on luotu tehostamaan linja-autojen käyttöä, pitämään ne tien päällä tienaamassa huoltohallissa seisottamisen sijaan. BussiPro tuottaa vanhan ajan erinomaista palvelua moderneilla työkaluilla. Nyt tämä viesti tuntuu kiinnostavan liikennöitsijöitä, mistä ollaan hyvin iloisia. Myös Busworld Daily Times ja Omnibus Revue huomiovat BussiPron edistyksellisen konseptin julkaisuissaan.

Erityisesti näillä messuilla nousivat esiin e-bussit ja niiden voimansiirto sekä akut. Myös näissä teknologioissa BussiPro on vahvasti mukana.

Tulipalojen enneltaehkäisyyn ja sammuttamiseen keskittyvä Fire Care –konsepti herätti myös kovasti kiinnostusta. Konseptin takana olevat uudet tuotteet ovat entistä monipuolisempia ja tehokkaampia.

Seuraava merkittävä kansainvälinen linja-autoalan tapahtuma järjestetään ensi vuonna Moskovassa ja vuonna 2021 on jälleen Busworld Europen vuoro. BussiPro aikoo olla mukana kummassakin tapahtumassa.

Lue myös: Iveco Bus nappasi ”Sustainable Bus of the Year” -tittelin

Lue seuraavaksi