Uutiset

Työkoneet

Magni-kurottajat Avescolle

Avesco Oy on 1. tammikuuta 2024 alkaen aloittanut italialaisen Magni Telescopic Handlers S.r.l.:n tuotteiden kaupallisen edustuksen Suomessa. Tarjottuun tuotevalikoimaan kuuluvat ympäripyörivät- ja kiinteärunkoiset teleskooppikurottajat, sekä raskaaseen käyttöön tarkoitetut kiinteärunkoiset HTH-teleskooppikurottajat. Uutena valtuutettuna jälleenmyyjänä Avesco tarjoaa myös kattavat jälkimarkkinapalvelut kaikille Magni-kurottajille, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla ja joita myydään tulevaisuudessa.

Magni -kurottajia käytetään monenlaisiin erilaisiin tehtäviin rakennusalalla, kiinteistöhuollossa, kunnallistekniikassa ja muilla teollisuudenaloilla. Vakiona kattavalla teknologiapaketilla varustettujen koneiden ja korkean valmistuslaadun lisäksi tärkeä tekijä on niiden laaja lisälaitevalikoima. Valikoimaan kuuluvat muun muassa 360 astetta ympäripyörivät trukkipiikit, henkilönostokorit, kauhat, vinssit ja jibit.

Kaikissa Magni -kurottajissa on patentoitu ohjaamokonsepti, johon kuuluu laajat ikkunapinnat, 100-prosenttinen ilmansuodatus, ROPS/FOPS-hyväksyntä, lämmitys, ilmastointi ja radio, jotka takaavat Avescon mukaan miellyttävän ja turvallisen työskentelyn missä tahansa ympäristössä.

Magnin ohjaamo on lisäksi varustettu kosketusnäytöllisellä ohjauspaneelilla. Näyttö antaa kuljettajalle kaiken tarvittavan informaation koneen hallinnasta ja esimerkiksi valitun lisälaitteen nostoarvotaulukot tulevat automaattisesti näkyviin ja kuljettaja voi tarkastella nostokaaviota reaaliajassa.

Magni -edustuksen myötä Avesco on kasvattanut tiimiään uudella kurottajiin erikoistuneella tuotepäälliköllä. Tehtävässä joulukuussa aloittaneella Juho Tirkkosella on pitkä ja monipuolinen tausta kurottajaliiketoiminnan parissa. Avescolla Juhon vastuulla ovat Magniin liittyvät asiantuntijatehtävät, vahva yhteistyö päämiehen kanssa sekä Avescon oman henkilöstön tuotekoulutus. Asiakkaiden parissa Juhon tehtäviin kuuluu myös kurottajien myynti sekä käyttökoulutus.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme Suomessa entistä laajemman tuotevalikoiman Magnin tehokkaiden teleskooppikurottajien avulla ja tukea heitä tunnetulla Avescon asiakaspalvelulla. Nämä ensiluokkaiset koneet mahdollistavat erittäin joustavan työskentelyn korkeimmalla turvallisuus- ja tuottavuustasolla. Siksi ne sopivat täydellisesti asiakkaidemme vaatimuksiin. On hienoa, että olemme saaneet Juho Tirkkosen mukaan Avescon tiimiin. Hänellä on vahva ja monipuolinen kokemus kurottajista, joten uskon hänen pystyvän vetämään tehokkaasti Magnin tuomisen mukaan Avescon tarjontaan”, sanoo Avesco Oy:n toimitusjohtaja Teemu Raitis.

Lue seuraavaksi