Uutiset

Työkoneet

Konekeskolle uudet toimitilat Jyväskylään

Konekesko Oy keskittää kone- ja varaosamyynnin sekä huoltotoiminnot Jyväskylässä yhteen toimipisteeseen. Konekeskon uudet toimitilat sijaitsevat Seppälänkankaan kaupunginosassa, osoitteessa Laukaantie 24. Tilat saatiin käyttöön joulukuussa, mutta avajaisia juhlittiin 31. tammikuuta liki sadan kutsuvieraan kanssa.

Uudet toimitilat ovat pinta-alaltaan noin 700 m², joka on kokonaisuudessaan lämmintä tilaa. Jyväskylän Konekeskon toimipiste työllistää seitsemän konekaupan ammattilaista.

”Haluamme tällä toimenpiteellä parantaa entisestään asiakaspalvelua Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Konekeskon uusissa tiloissa toimivat traktori- ja puimurimyynti, maanrakennuskonemyynti, sekä näiden koneiden varaosamyynti ja huoltotoiminnot. Uutena toimintona Jyväskylässä Laukaantiellä tulee olemaan myös Still-trukkien huolto. Tulemme panostamaan entistä enemmän myös traktorien sekä leikkuupuimurien että maataloustyökonevaraosien ja edustamiemme maansiirto-, ympäristö- ja kiinteistökoneiden varaosapalveluun”, kertoo myyntipäällikkö Arto Hukka.

Merkkivaraosien lisäksi panostetaan eri koneiden lisävarusteisiin sekä konetarvikkeisiin. Myös voiteluainekauppa on yksi painopistealue. Lisäksi palveluja tarjotaan alueen sopimushuoltajille, joista kaikki jatkavat Konekeskon sopimushuoltajina myös muutoksen jälkeen.

Konekeskon uusissa toimitiloissa asiakkaat saavat jatkossa kaikki tarvitsemansa palvelut keskitetysti samasta paikasta oli kyseessä sitten koneen osto, varaosien hankinta tai koneen huoltoon liittyvä asia. Uusissa tiloissa myös osa esittelykoneista on sisätiloissa.

Uutuutena avajaisissa oli esillä Weidemann-pienpyöräkuormaajat ja -kurottajat maatalouskäyttöön ja kiinteistöhuoltoon.

www.konekesko.com

Lue seuraavaksi