Uutiset

Yleinen

VV-Traktori Case IH -kauppiaaksi Satakunnassa ja varaosamyyjäksi Porissa

Case IH -traktoreiden myynti siirtyi Satakunnassa 9.6.2017 alkaen VV-Traktorille, joka hoitaa vastaisuudessa koko Agritekin konevalikoiman myynnin Kankaanpään sekä Porin alueilla.VV-traktori jatkaa edelleen New Holland -traktoreiden, puimureiden ja paalainten myyntiä samoin kuin Kverneland- ja Joskin- työkoneiden ja Farmi-metsäkoneiden edustusta, ja toimipaikkoina on tutut Heinolan Auto ja Traktori Oy:n liikepaikat Honkajoella ja Porissa.

Kesän aikana VV-Traktori laajentaa toimintaansa myös varaosapalveluun, kun yritys jatkaa Porissa varaosa -ja tarvikekauppaa Heinolan Auto ja Traktori Oy:n jälkeen. Heinolan Auto ja Traktori Oy keskittää yrityksen toiminnan Honkajoelle, joten VV-Traktorilla myynnin laajentaminen varaosakaupan toimijaksi on luontevaa.  Huoltopalveluja Satakunnassa tarjoavat jatkossakin

VV-Traktorin lisäksi myös muut Agritek Oy:n valtuutetut huoltopisteet FA-Työkonehuolto Porissa, Konehuolto J. Kartano Raumalla, Konehuolto J. Yliluoma Alahonkajoella sekä Maatalouskonehuolto M. Kujala Jämijärvellä.

VV-Traktorin omistaja ja konemyynnistä vastaava Jukka Vanhahonko on toiminut konekaupan alalla menestyksekkäästi jo yli 15 vuotta. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Heinolan Auto ja Traktori Oy:n tiloissa Honkajoella, ja Porin alueen konemyyntiä hoidetaan samaten HAT:n toimipaikassa Kartanon teollisuusalueella.

VV-Traktorin Jukka Vanhahonko on uuteen tilanteeseen hyvin tyytyväinen:

– Case IH -edustus antaa meille mainion mahdollisuuden kasvattaa myyntiämme ja kehittää toimintaamme sekä palveluamme konekaupassa. Kysymys on myös asiakkaan edusta, kun kaikki Agritekin maahantuomat koneet saa nyt selkeästi yhdestä osoitteesta. Lisäksi varaosapalveluun laajentaminen oli luontevaa Heinolan Auto ja Traktori Oy:n yhteistyökumppanina.

– Toimintojen keskittämisen taustalla on konekaupan ja maatalouden rakennemuutos, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi. Yhdistämällä voimavaroja pystymme parantamaan palveluamme sekä myynnissä että huolto- ja varaosapalveluissa. Niiden merkitys koneen elinkaaren kannalta on olennainen maatilojen keskikoon ja koneiden tuntimäärien kasvaessa, Niemi jatkaa

Lue seuraavaksi