Uutiset

Yleinen

Viljelyohjelmapäivä Hauholla

Työkoneista työnäytöksiin osallistuivat K-maatalouden markkinoimat työkoneet ja Konekeskon puolelta esillä olivat traktorit ja puimurit. Traktoreista nähtävillä oli oikeastaan koko MF -mallisto. Työnäytöksissä olivat esillä 4400, 5400 ja 6400-sarja 6-portaisella pikavaihteella. Esillä olivat myös MF 7400 Dyna-VT portaattomalla vaihteistolla ja 370 hevosvoimainen MF 8690. Puimureista esillä olivat Claas-leikkuupuimureista Dominator Hydro ja Tucano.

Konekeskolle traktori ja työkonehuoltoa

Yksi merkittävä asia käyttäjien kannalta on huollon ja varaosapalvelun toimivuus. Koneella pitää olla toimiva huolto koko sesongin ajan, muuten työ seisahtuu. Massey Ferguson-traktoreiden ja Claasin ja Grimmen -sadonkorjuukoneiden varaosat ja huolto siirtyivät Konekeskolle viime vuoden vaihteessa. Konekeskon huollon valtakunnallinen puhelinnumero on 010 532 0246 ja sähköposti konekesko.huolto@kesko.fi.

Asiakkaidensa palvelemiseksi Konekeskon huollolla on palveluksessaan parikymmentä mekaanikkoa sekä sopimus noin 140 huoltoyrittäjän kanssa eri puolilla maata. Uusia sopimushuoltajia on tänä vuonna tullut verkostoon parikymmentä. Konekeskon sadonkorjuukauden varaosapäivystys palvelee arki-iltaisin 17–21 ja viikonloppuisin 9–21 numerossa 010 532 0123.

(Runsaasti lisäkuvia lisäkuvat välilehdellä)

Lue seuraavaksi