Uutiset

Yleinen

Piippo Oyj ja Lantmännen Agro Oy yhteistyöhön

Piippo Oyj ja Lantmännen Agro Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen paalausverkkojen myynnin ja markkinoinnin aloittamisesta Suomessa. Sopimuksen myötä Piippo-paalausverkkojen saatavuus kotimaassa paranee ja jakelua laajennetaan Lantmännen Agron suomalaisista kauppiasyrityksistä koostuvaan ketjuun. Kauppiasverkostoon kuuluu yhteensä 39 kauppiasyritystä ja 75 toimipistettä.

Piipon valmistamien uuden sukupolven kevyempien paalausverkkojen kysynnän nähdään olevan kasvussa. Yhtiön valmistamat ennätyspitkät verkkorullat tuovat paalaustyöhön kaivattua taloudellisuutta ja tehokkuutta.

Piippo on viimeisen vuoden aikana investoinut paalausverkkotuotannon laajentamiseen ja uuteen teknologiaan. Tulevalle sesongille Piippo Hybrid Edge Master on paalausverkkosarjan uutuus, jossa pisimmät verkot ovat jopa 4600 metriä. Yli 10% aikaisempaa parempi leviävyys yhdistettynä Hybrid-verkkojen huippuominaisuuksiin mahdollistavat tiiviit ja kustannustehokkaat paalit. Tällöin tuorerehujen paalauksessa ei jää olkapäitä; paalit ovat tiiviitä eikä niihin jää ilmaa. Näin taataan tuorerehun entistä parempi säilyvyys.

Piipon paalausverkkomyynnin aloittamisella Lantmännen Agro -ketju haluaa laajentaa verkkovalikoimaansa kotimaisilla huipputuotteilla. Ennestään Piippo-paalausverkot löytyvät Hankkija-ketjun sekä paikallisten Valion meijereiden valikoimista.

Lue seuraavaksi