Uutiset

Työkoneet

Sany-maansiirtokoneiden edustus Wetteri Trucks Oy:lle

Sany palaa taas Suomen markkinoille. Talvella Konepörssinkin sivuilla peräänkuulutettiin uutta maahantuojaa Sany-maansiirtokoneille. Nyt sellainen on löytynyt, kun tänään 8.5.2024 Wetteri Trucks Oy ilmoitti solmineensa maahantuonti- ja jälleenmyyntisopimuksen Sany Northern Europe AB:n kanssa. Alkuvaiheessa suurin mielenkiinto kohdistuu kaivukoneisiin ja pyöräkuormaajiin, mutta sopimuksen sisältöä on mahdollista laajentaa kattamaan myös muuta Sany-maansiirtokonevalikoimaa.

Alkava maahantuonti- ja jälleenmyyntiyhteistyö vahvistaa sopimuspuolten mukaan merkittävästi Wetterin markkina-asemaa raskaan kaluston liiketoiminnassa laajentamalla tarjoamaa kuorma-autoista työkoneisiin.

”Tämä sopimus Sanyn kanssa on Wetterin historian ensimmäinen maahantuontisopimus ja avaa aivan uusia mahdollisuuksia kannattavan liiketoiminnan laajentamiseksi. Wetterin kasvumatka jatkuu entistäkin vahvempana”, toteaa Wetteri Oyj:n toimitusjohtaja Aarne Simula.

“Olen hyvin tyytyväinen sopimuksestamme Saby-maansiirtokoneiden maahantuonnista sekä myynnin ja huollon edustuksesta Suomessa. Sanyn laaja ja jatkossa entisestään laajentuvan tuotevalikoiman myötä voimme tarjota ratkaisuita jokaisen raskaan kaluston asiakkaan tarpeisiin. Tarjolle tulee myös sähköisellä voimalinjalla olevaa maansiirtokalustoa. Viiden vuoden takuu, jonka Sany antaa tuotteisiinsa, on vahva osoitus laadusta”, täydentää Wetteri Trucks Oy:n toimitusjohtaja Antti Ollikainen.

”Olemme erittäin iloisia sopimuksestamme Wetteri Trucks Oy:n kanssa, sillä se tärkeä virstanpylväs meille tavoitteessamme tuoda huippuluokan työkoneet saataville kaikissa Pohjoismaissa. Suomi oli palapelin viimeinen pala ja Wetteri Trucks Oy on täydellinen kumppani meille jatkossa, sillä Wetteri on toiminut raskaan kaluston parissa pitkään ja heillä on erittäin vahvaa toimiala- sekä palveluosaamista”, päättää Sany Northern Europe AB:n johtaja Wesley Q. Yang.

Lue seuraavaksi