Uutiset

Yleinen

Kverneland valitsi Agritekin vuoden maahantuojaksi

Euroopan johtava maatalouden työkoneisiin erikoistunut Kverneland Group on kansainvälisen äänestyksen perusteella valinnut Agritek Oy:n vuoden maahantuojaksi 2014. Kaikkiaan Kvernelandin tuotteilla on noin sata maahantuojaa, joten tämä on merkittävä tunnustus myös suomalaiselle maatalouskonekaupan alalle haasteellisessa markkinatilanteessa.

Vuoden maahantuoja -palkinto luovutettiin tiistaina 19.5. Kverneland Groupin toimitusjohtajan Dai Watanaben toimesta Prahassa kansainvälisen maahantuojakokoontumisen yhteydessä. Kverneland Group myöntää palkinnon vuosittain parhaalle maahantuojalleen. Valinta tehdään kansainvälisen sisäisen äänestyksen perusteella. Suomeen palkintoa ei ole saatu koskaan aiemmin.

Agritekin valintaan vuoden maahantuojaksi vaikuttivat erityisesti seuraavat perusteet:
• Myynnin kasvattaminen haasteellisessa markkinassa
• Kumppanuus oleellisena osana liiketoimintaa
• Hyvin korkea sitoutuminen Kvernelandin tuotteisiin ja brandiin
• Kverneland Groupin tuoteohjelman laajentaminen maahantuojan roolissa
• Vahva markkinaosuus avainsegmenteissä
• Proaktiivisuus myynnissä ja markkinoinnissa

Agritekin kannalta palkinto on merkittävä kansainvälinen huomionosoitus, sillä Kvernelandilla on maailmanlaajuisesti noin 100 maahantuojaa. Agritek sijoittuu liikevaihdolla mitaten 20 suurimman maahantuojan keskivaiheille.”Ehkä jotain on tehty oikeinkin.” Agritekin toimitusjohtaja Tomi Niemi toteaa.

Tämän tunnustuksen johdosta Agritek Oy haluaa kiittää kaikkia suomalaisia viljelijöitä ja urakoitsijoita, jotka ovat osaltaan tehneet tämän mahdolliseksi. Samoin kiitos kuuluu myös Agritekin myyntiverkostolle eli kauppias- ja huoltoyrittäjille, jotka ovat osaltaan kantaneet kortensa kekoon palkinnon saamiseksi Suomeen ensimmäistä kertaa koko pitkän Kvernelandin maahantuontihistorian aikana.

Lue seuraavaksi