Uutiset

Yleinen

Kurikan Hyväkone ja BT-Agro Tampereella

Kurikan Hyväkoneella ja BT-Agrolla on selkeä tahtotila virtaviivaistaa toimintaansa ja saada lisää asiakkaita. Yhteisiä toimipisteitä on perustettu nyt kaksi. Ensimmäinen perustettiin Ylivieskaan ja nyt toinen Tampereelle. Seuraava avataan Mustasaareen. Samasta toimipisteestä voidaan pienemmillä kuluilla myydä ja toimittaa asiakkaille kiristyvässä kilpailussa edullisemmin koneita.

BT-Agron Boris Lindgård (vasemmalla) ja Hyväkoneen Pirkkalan toimipisteen eli Jatkoneen Jorma Hietanen (kuvassa oikealla) ja Tuomas Hietanen ovat tyytyväisiä uuteen ratkaisuun. Aiemmin tilanpuute pihassa oli akuutti, mutta nyt tonttia on enemmän esittelykäytössä.

Hyväkoneen Tuomo Keskimäki toi vaihtokoneen myyntiin ennen konepäivien alkua. Myyjiä koulutetaan, jotta yhteistyökumppaniyrityksen tuotteita voidaan myydä kuten omia, mutta toisaalta asiakkaan yhteystietoja voidaan välittää eteenpäin, jotta asiakkaalle saadaan lisätietoja. Moni tieto selviää esitteestä, mutta paljon on myös

Boris Lindgård esittelemässä nurmenhoitokoneita. Nurmisatoa ja –laatua voidaan parantaa, kun nurmia hoidetaan säännöllisesti.

Jatkone on myynyt jo vuosia BMF:m metsäperävaunuja ja -kuormaimia.

Lue seuraavaksi