Uutiset

Yleinen

Kaksi Magni-kurottajaa Nostokonepalvelulle

Konekesko luovutti syyskuun alussa kaksi Magni-kurottajaa Nostokonepalvelulle. Luovutetut koneet ovat mallia RTH 5.26, jonka nostokorkeus 26 metriä ja nostoteho on 5 tonnia. Magni-kurottajien edistyksellinen tekniikka ja Konekeskon jälkimarkkinointiosaston joustava palvelu olivat ratkaisevia tekijöitä konevalinnassa.

Nostokonepalvelu hankki syyskuun alussa kaksi Magni RTH 5.26 –kurottajaa käyttöönsä. Ensimmäinen kone luovutettiin 1.9. ja koska kone osoittautui erittäin hyväksi ja Konekeskon nostolaitteet ja trukit –osaston järjestämä perehdytys sekä jälkimarkkinoinnin palveluasenne oli myös erinomaisella tasolla päätti yritys hankkia myös toisen koneen, joka luovutettiin noin viikko ensimmäisen jälkeen. Molemmissa koneissa on henkilökori- ja piikkivarustus ja koneet menivät suoraan työmaalle monipuoliseen käyttöön.

Magni tarjoaa kattavan malliston markkinoiden tehokkaimpia ja edistyksellisimpiä ympäripyöriviä RTH-kurottajia 18-30m luokkiin. Yrityksen pääomistajalla, Riccardo Magnilla, on lähes 30 vuoden kokemus kurottaja-alalla ja merkittävä ura koko kurottajakonseptin kehittämisessä. Tästä esimerkkinä yli 40 patentoitua kurottajia koskevaa innovaatiota. Vuodesta 2009 asti Magni on kehittänyt ja myynyt Ricklift ja Boat Eagle erikoiskurottajia ja samaan aikaan kehittänyt täysin uutta ympäripyörivää mallistoa, jonka myynti alkoi vuoden 2013 alussa. Tuotanto tapahtuu Italiassa, Modenan lähellä sijaitsevassa 6000 m2 tehtaassa.

Magnin uuden sukupolven kurottajissa on mm. paineistettu ja ilmastoitu hytti, jossa myös tulevan ilman hiilisuodatus, 24V sähköjärjestelmä sekä R.F.I.D.-järjestelmä, jossa puomi tunnistaa automaattisesti käytettävän työkalun ja näyttää kuljettajalle sitä koskevan nostokaavion, tukijalkojen asetukset huomioiden. Vanhanaikaisen näkyvyyttä estävän kojelaudan Magni-kurottajissa korvaa moderni LCD-näyttö, jota voidaan kosketuksen lisäksi ohjata joystickilla.

TP

Lue seuraavaksi