Uutiset

Yleinen

Japalta uutuusmallit KoneAgria 2017 -messuilla

Japa esittelee lokakuussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä KoneAgria 2017 -messuilla kolme uutuusmalliaan: Japa 315, Japa 395 ja Japa 405. Näissä kaikissa kolmessa uutuusmallissa on monia käyttäjäystävällisyyttä ja tehokkuutta lisääviä sekä turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta, kun Laitilan Rautarakenne Oy aloitti Japa-polttopuukoneiden valmistamisen. Jatkuva tuotekehitys- ja testaus ovat alusta asti olleet
toimintamme kulmakiviä.

Japa 315 sopii omakoti- ja kesämökkikäyttäjille. Uutuusmalli Japa 315 on omakoti- ja kesämökkikäyttäjän valinta, ja se soveltuu hyvin myös kimppa-koneeksi tai vaikka osa-aikaiseen urakkatoimintaan. Uutuusmallissa on muun muassa puun katkaisua tukeva puunpainin ja vakiona täyspitkä syöttömatto, jotka molemmat nopeuttavat ja helpottavat työskentelyä lisäten turvallisuutta.

Japa 395 on uuden sukupolven polttopuukone, jossa on useita edeltäjäänsä nähden parannettuja ominaisuuksia kuten uusi hydraulinen puun painaja ja leveämpi syöttömatto. Näiden ansiosta isompien ja painavampien puiden sahaus sekä syöttäminen on entistä varmempaa. Tässäkin Japa-mallissa yhdistyvät hyvät hinta-laatusuhde ja tehokkuus. Japa 395 on ammattilaistason polttopuukone edulliseen hintaan.

Japa 405 – ammattilaisen järeä polttopuukone, jossa on kaksi eri halkaisumenetelmää. Uutuusmalli Japa 405 on metsäalan ammattilaisen polttopuukone, jossa on vakiovarusteena patentoitu Perfect Split -halkaisumenetelmä, patentoitu Perfect Clean -puhdistusmekanismi sekä täysin uusittu muotoilu. Perfect Split -halkaisuterän lisäksi Japa 405:ssä on myös kovaa käyttöä kestävä, hydraulisesti säädettävä raamikirves, joten käytössäsi on kaksi eri halkaisumenetelmää yhdessä ja samassa koneessa.

Lue seuraavaksi