Uutiset

Kuljetuskalusto

Scanialta uuden sukupolven kuorma-automallisto

Elokuun 23. päivänä alkaa tapahtumien sarja, jossa Scania julkistaa uuden sukupolven kuorma-automallistonsa ensimmäiset – kaukoliikenteeseen tarkoitetut – versiot. Lanseerauksen myötä julkistetaan yhtiön historian suurimmat investoinnit niin tuotteisiin kuin palveluihin, samalla kun Scania juhlii 125-vuotista taivaltaan.

Scania esittelee uuden tuotemalliston ohella myös uudenlaisen palvelukonseptin. Sekä uudessa mallistossa että palvelukonseptissa huomioidaan entistä selvemmin eri kuljetussegmenttien toisistaan poikkeavat haasteet. Tarkkaan aikataulutetun esittelyjen sarjan ensivaiheessa vuorossa ovat kaukoliikenneautot, joiden rinnalla asiakkaiden suuresti arvostaman nykymalliston valmistus jatkuu tietyn aikaa uuden mallisarjan rinnalla. Portaittain etenevän mallistouudistuksen myötä koko mallisto vaihtuu uuteen.

Mallistouudistuksen osalta yhteinen tekijä on, että Scania on kehittänyt laajan valikoiman tuote- ja palvelukonsepteja, joiden avulla asiakkaamme voivat alentaa niin kaluston käyttö- kuin ylläpitokuluja sekä lyhentää huoltoseisokkeja.

Scania haluaa olla ympäristön kannalta kestävien kuljetusratkaisujen johtava kehittäjä. Tämän tavoitteen saavuttamisessa yhteistyö eri tahojen kanssa sekä digitalisaatio ovat avainasemassa. Kestävän kehityksen kuljetusratkaisut on huomioitu myös tuotelanseerauksessa ja niillä on tulevaisuudessa suuri merkitys niin Scanialle, sen asiakkaille kuin myös näiden asiakkaille.

”Olemme nyt viimeisessä vaiheessa myynti- ja palveluverkostomme sekä tuotantolaitostemme kehitystyössä ennen uuden malliston esittelyä. Tässä vaiheessa emme kerro enempää uusista innovaatioista ja uusista teknisistä ratkaisuista. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että kun elokuun 23. päivänä julkistamme uuden malliston, se tulee herättämään laajaa keskustelua niin itse kuljetusalalla kuin sen ulkopuolellakin”, Scanian kuorma-autojen myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Christian Levin sanoo.

Lue seuraavaksi