Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault kuorma-autojen huolto- ja varaosatoiminnot tehostuvat

– LT Finland on jo aikaisemmin sopinut huoltokorjaamoyhteistyöstä Veho Hyötyajoneuvojen kanssa. Verkostoa täydentävät lisäksi sopimukset useiden yksityisten valtuutettujen huoltokorjaamoiden kanssa, sanoo LT Finland Oy:n toimitusjohtaja Erkki Evilä.

Evilän mukaan Renault asiakkailla on käytettävissään koko maan kattava laaja ja palveluiltaan korkeatasoinen huoltoverkosto, joka on erikoistunut nimenomaan kuorma-autokaluston huoltoon ja korjauksiin.

Renault kuorma-autojen varaosien ja tarvikkeiden nopeista toimituksista vastaa Assistor Oy, jonka kanssa LT Finland on tehnyt sopimuksen varaosalogistiikan hoidosta. Assistor on maan johtavia varaosalogistiikan palveluyrityksiä ja vastaa lähes 20 automerkin varaosa- ja maahantuontilogistiikasta.

Renault varaosien varastointi ja toimitukset hoidetaan Assistorin uudesta Vantaan varaosakeskuksesta. Kuljetukset huoltopisteisiin hoitaa Schenker Oy.

Renault huoltoverkosto kattaa Suomessa kaikkiaan 34 valtuutettua huoltokorjaamoa. Suomen ulkopuolella Renault asiakkailla on luonnollisesti käytettävissään Euroopan laajuinen, yli 1200 huoltopistettä käsittävä verkosto. Tätä täydentää suomenkielellä toimiva 24/24 huoltopäivystys numerossa 0800-142 666

Renault kuorma-autot ovat tunnetusti käyttövarmoja, hyötykuormaltaan tehokkaita ja korjauskustannuksiltaan alhaisia.

– Viime vuosina Renault Trucks on panostanut erittäin voimakkaasti polttoainetalouden kehittämiseen. Lukuisissa testeissä on todettu, että Renault kuorma-autot ovat polttoaineen kulutukseltaan markkinoiden taloudellisimpia, Evilä sanoo.

Normaalien huolto- ja huolto- ja korjaussopimusten lisäksi Renault tarjoaa asiakkailleen kattavan Expandys käyttöturvan, jonka enimmäispituus voi olla viisi vuotta ja miljoona kilometriä.

Expandys Standard kattaa voimalinjaan liittyvät komponentit ja Expandys Extra on huomattavasti laajempi turva, jolla hallitaan myös auton huolto- ja korjauskulut.

Lue seuraavaksi