Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskaan kaluston palveluihin erikoistunut Rekka-Rasti avaa Hämeenlinnassa

Rekkarasti Hämeenlinna

Raskaankaluston palveluita tarjoava Hämeenlinnan Rekka-Rasti avautuu Moreenin teollisuusalueella 4.10.2021. Hämeenlinnan Rekka-Rastissa palveluita tarjoavat Originator Oy (raskaankaluston huollot, korjaukset ja varaosat), Rengas-Vekka Oy (raskaan kaluston rengaspalvelut) sekä TeKar Oy (raskaan kaluston pesupalvelut). Kiinteistön rakentamisessa on otettu huomioon viime vuosien aikana tapahtunut raskaan kaluston koon suurentuminen ja pidentyminen.

”Sijoittumisemme Hämeenlinnaan Moreenin teollisuusalueelle tuo meidän asiakkaillemme ennen kaikkea asioimisen helppoutta, sillä yhdestä paikasta saa nyt huollot, korjaukset, varaosat sekä uudet renkaat ja puhtaan auton”, kertoo 45-vuotiaan perheyritys Originator Oy:n toimitusjohtaja Oskari Hentilä. Originator Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun, joka takaa asiakkaillemme luotettavan palveluntarjoajan palvelut.

”TeKar Oy:n korkeapaine- ja harjapesulinjastossa asiakkaat voivat pesettää kaikki nykyaikaiset tiellä liikkuvat ajoneuvonsa drive in -periaatteella. Itsepalveluna toimiva pesulinjastomme palvelee asiakkaitamme 24/7. Raskaan kaluston ohella pesulinjastomme läpi kulkee vaivattomasti niin työkoneita, matkailuajoneuvoja, ajoneuvoyhdistelmiä kuin veneitäkin”, sanoo toimitusjohtaja Teemu Karhula pesupalveluita tarjoavasta TeKar Oy:stä.

”Raskaan kaluston rengasasioille on logistiikkaan keskittyneellä Moreenin teollisuusalueella ollut juuri meidän kokoisemme tilaus. Siirrämme raskaan liikenteen rengaspalvelua Moreeniin, kaikki muu toiminta pysyy Kaurialassa. Tilat kävivät ahtaiksi, ja ajoneuvoyhdistelmien kokojen kasvaessa on luonnollista, että tuotamme palveluita paikassa, johon on hyvä tulla näillä ajoneuvoilla. Osa raskaan liikenteen asiakkaistamme odottaa Moreenin avautumista ja osa haluaa asioida edelleen Kaurialassa. Aika näyttää, miten toiminta asettuu, kun palveluamme saa molemmista paikoista”, Teija Vekka-Pirhonen Rengas-Vekka Oy:stä kertoo

”Hämeenlinnan talousalue on meille hyvin tärkeä paikka tarjota palveluitamme, joita meiltä on jo pidemmän aikaa kyselty. Hyvä näkyvyytemme ja helppo saavutettavuutemme Moreenin teollisuusalueella E12:n ja vt 10:n solmukohdassa, tuovat meidät asiakkaidemme lähelle”, Oskari, Teija ja Teemu tiivistävät.Lue seuraavaksi