Uutiset

Autot

SF-Caravan ja SF-Caravan Turku jatkossakin Caravan Show -messujen järjestelyissä

Matkailuajoneuvon käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö SF-Caravan ry ja Turun Messukeskus ovat sopineet messujärjestämisestä. Jo perinteinen Caravan Show järjestetään yhdessä keskusjärjestön ja Turun Messukeskus Oy:n kanssa. Tehty sopimus on kaksivuotinen. Mukana tapahtumakokonaisuuden järjestämisessä on myös SF-Caravan Turku ry. Yhdistys vastaa laajasta treffitapahtumasta messukentällä tapahtuman aikana.

Caravan Show -tapahtuma on merkittävä kaupantekopaikka alalla ja se tuo länsirannikolle alan harrastajia ympäri maata. Seuraavan kerran suuri kohtaaminen on 12.-14.1.2018.

Yhteistyössä järjestetyllä Caravan Show -tapahtumalla on Turussa pitkät ja menestyksekkäät perinteet. Alan erikoisnäyttelyitä on järjestetty Turussa lähes 30 vuoden ajan.

-Caravan Show on ainoa maamme messutapahtuma, jossa SF-Caravan ry saa tilaisuuden esitellä laajasti jäsenetujaan, palvelujaan, tapahtumiaan ja yhteistyösopimuksiaan sekä omalle jäsenkunnalleen että kaikille leirintämatkailusta kiinnostuneille ihmisille. Uusille, liittyville jäsenille messuilla on aina tarjolla jotakin erityisetua. Liiton asiantuntijoiden pitämät paneelit ja tietoiskut tavoittavat sekä uudet että kokeneet leirintämatkailijat, sanoo toiminnanjohtaja Timo Piilonen SF-Caravan ry:stä.

Yhdistykseen kuuluu yli 63 000 jäsentä.

-Caravan Show -tapahtuman järjestämisajankohta on historian aikana vaihdellut, alan toiveita kuunnellen. Tapahtuma on alan kaupallisille toimijoille merkittävä kauppapaikka, ja tiedämme jo nyt, että tulevan tammikuun tapahtumasta tulee näyttävin ja monipuolisin pitkään aikaan. Osa halleista on jo tässä vaiheessa loppuunmyyty, kertoo Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila.

Viime vuodet tapahtuman ajankohdaksi on valikoitunut tammikuu, jolloin alan kauppa pääsee täyteen vauhtiinsa heti vuoden alussa. Alan harrastajille vuoden alku on puolestaan luonteva paikka tavata mm. kesäisiltä maanteiltä ja leirintäalueilta kohdattuja tuttavuuksia.

-Ulkoalueelle sijoittava treffitapahtuma on maailmanlaajuisestikin erikoinen, talvinen, kohtaamispaikka. Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä voi viikonlopun aikana leiriytyä useita satoja vaunukuntia, kuvailee kokonaisuuden järjestelyistä vastaava SF-Caravan Turku ry:n puheenjohtaja Pentti Groth.

Lue seuraavaksi