Uutiset

Autot

Caravan 2023 starttaa Lahden Messujen syyskauden

Lahden Messukeskuksessa 21. kertaa ovensa avaava Suomen suurin matkailuajoneuvotapahtuma Caravan esittelee monipuolisen valikoiman tulevan kauden ajoneuvoja. Jatkuvasti kasvava harrastajamäärä on saanut ajoneuvovalmistajat kehittämään mallistoihinsa uudenlaisia ratkaisuja ja muunneltavuutta. Tarjontaa on monenlaiseen elämänvaiheeseen, tarpeeseen ja budjettiin – vuokrauspalveluita unohtamatta. Neljässä messuhallissa on kattavasti esillä myös alan varusteet, tarvikkeet, palvelut sekä kohteet. Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyönä tuottama Caravan 2023 järjestetään Lahden Messukeskuksessa nelipäiväisenä 21.-24. syyskuuta.

Matkailuajoneuvojen monipuolisuus, varustelumahdollisuudet, omavaraisuus, laatu ja mukavuus ovat kasvaneet harrastajien määrän lisääntyessä. Uudenlaiset asiakasryhmät ja matkailuajoneuvojen käyttötavat luovat toimialalle uudenlaista kiinnostusta sekä myös odotuksia.Kasvava kysyntä ja uudet harrastajat luovat toimialalle menestystä ja kehitystä myös tulevaisuudessa,” iloitsee Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Mika Jokinen. Caravan 2023 esittelee matkailuajoneuvoja pienistä kompakteista retkeilyajoneuvoista suuriin maantieristeilijöihin. Matkailu- ja retkeilyautojen valikoima on tulevilla messuilla kattava. Myös kasvava kiinnostus matkailuvaunuja kohtaan on huomioitu tapahtumassa. Esillä on monen kokoisia vaunuja monenlaiseen tarpeeseen, myös sähköauton vedettäväksi sopivia.

Caravan-messujen Matkailija-teema-alue tarjoaa monipuolista sisältöä automatkailusta kiinnostuneille. Luvassa on muun muassa opastusta harrastajille ja matkakertomuksia maailmalta. Lauantaina 23.9. messuilla vietetään Vanlife-teemapäivää, jolloin erilaiset rakennetut reissupakut avaavat piha-alueella ovensa kiinnostuneille messuvieraille. Päivän aikana kuullaan myös reissuvinkkejä ja -tarinoita mm. YLE:n Van Life-ohjelmasta tutulta Aino Huilajalta. Lasten Caravan tarjoaa jälleen ajanvietettä perheen pienimmille messuvieraille.

Caravan on Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely, jossa tehdään merkittävä osa alan vuosittaisesta kaupasta. SF-Caravan Lahden seudun järjestämä perinteinen yhteistapaaminen, yöpymiset läheisillä leirintäalueilla ja lähialueilla sekä päivävierailut matkailuajoneuvoilla keräävät messuviikonlopuksi Lahden seudulle yli 2500 matkailuauto- ja vaunukuntaa ympäri Suomea.

Caravan 2023 Lahden Messukeskuksessa 21.-24.9.2023.
Avoinna torstaina klo 12-18, perjantaina klo 10 -18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Lue seuraavaksi