Uutiset

Autot

Helsingin Caravan 2024 -messut esittelevät uutuudet

Helsingin Caravan 2024 -messuilla 19. – 21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa pääsee tutustumaan uusiin matkailuautoihin ja -vaunuihin. Matkailuajoneuvomerkit ovat kattavasti esillä messuilla. Ohjelmatarjontaa on sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille että matkailuajoneuvon hankintaa tai vuokrausta harkitseville. Samaan aikaan järjestetään Matkamessut, jossa pääsee tutustumaan kattavasti kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin.

Helsingin Caravan 2024 -messuilla uusia matkailuautoja ja -vaunuja sekä retkeilyautoja esittelevät muun muassa Adria, Affinity, Bürstner, Carthago, Challenger, CI, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe. Knaus, Kulkuri, Laika, LMC, Niesmann Bischoff, Poksi, Polar, Rapido, Sun Living, Sunlight, Tabbert ja Weinsberg. Tarjolla on kaikenkokoisia ja erilaisiin tarkoituksiin sopiva matkailuajoneuvoja. Tarjontaa on paljon ja esitteillä monipuolinen valikoima, josta jokainen löytää varmasti itselleen sopivimman mallin.

Caravan-messuilla saa tietoa myös vuokraustoiminnasta, mikä onkin usein helpoin tapa aloittaa matkailuajoneuvolla matkustaminen. Asiantuntijat neuvovat ja opastavat osastoilla.

Ajoneuvomatkailun mahdollisuudet, matkalle Norjaan ja Eurooppaan

Helsingin Caravan-messuilla kokemuksiaan vanlifeilystä kertoo ensikertalaisen näkökulmasta lauantaina 20.1. somevaikuttaja Jasmin Ngo puolisonsa Antin kanssa. He ovat ehtineet jo matkustaa yhdessä noin 40 maahan eri kulkupeleillä ja viimeaikoina kuvioissa on ollut oma retkipaku.

20231021_matkamessut, Karavaanimessut, Messukeskus Helsinki_Kuva: Anna Valli

Messuilla kuullaan puheenvuoroja myös aiheista matkailuauto harrastusten mahdollistajana, rohkeasti Eurooppaan, karavaanarin abc-tietoa ja matkailuautolla Norjaan. Matkamessuilta saa paljon tietoa matkakohteista ja mahdollisuuksista.

Helsingin Caravan 2024 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2024 klo 10-18 Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan matkailukohteita kotimaassa ja ulkomailla laajasti esittelevien Matkamessujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla. Pääsyliput ovat edullisempia etukäteen verkkokaupasta ostettuina: https://shop.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) kanssa.

Lue seuraavaksi