Uutiset

Autot

Sävyn tunnistamiseen Spies Hecker ColorSpot

Parantaakseen värin tunnistamista, Spies Hecker on tuonut markkinoille uuden päivänvalo LED-lampun. Jäljittelemällä erilaisia valo-olosuhteita ja voimakkuuksia uutuuslamppu auttaa automaalareita erottamaan poikkeamat sävynhallinnassa sekä suorakiilto- että monikerros- ja erikoisväreissä.

Spies Heckerin uutta ColorSpot -sävyntarkastuslamppua voidaan käyttää melkein mihin vain automaalaamossa: värien vertailuun värimalleista ja mallipelleistä, vaurioarvioihin ja vastamaalatun pinnan epäpuhtauksien tarkastukseen.
Dietmar Wegener, Spies Hecker värienhallinnan asiantuntija (Saksa, Itävalta, Sveitsi): “ColorSpot tarjoaa automaalareille työkalun, joka paljastaa jopa pienimmätkin metameriat ja sävyerot väreissä.”

Valon kolme voimakkuutta

Virtaa säästävien LED-valojen voimakkuus voidaan säätää kolmeen eri tasoon. Valovoimakkuus 1 mahdollistaa vaaleiden suorakiilto- ja monikerros- ja erikoisvärien vertailun tarkasti. Valovoimakkuus 2 sopii keskivaaleiden ja vaaleiden monikerros- ja erikoisvärien vertailuun. Tummemmille monikerros- ja erikoisväreille tarkoitettu valovoimakkuus 3 näyttää sävyn eri vivahteet helpottaen saavuttamaan optimaalisen värisopivuuden.
“Sen lisäksi, että lampusta saa kirkkaan päivänvalon, voi sen asettaa käyttämään lämmintä ja kirkasta iltavaloa. Tämän työkalun avulla automaalarit voiverottaa värien sävyerot nopeasti ja luotettavasti,” Wegener sanoo.

Tehokas akku

Tehokas akku varmistaa langattoman lampoon pitkäaikaisen käytön. Lampun akku voidaan ladata sen tukiasemassa. “Koska LED-valot kuluttavat vain vähän energiaa, akku kestää käytössä jopa pitkän työpäivän. Keveytensä ja ergonomisen muotoilunsa ansioista ColorSpot -sävynhallintalamppua on helppo ja mukava käyttää,” Wegener lisää.
Spies Hecker ColorSpot -sävynhallintalampun tarkkuus, helppokäyttöisyys ja pitkäkestoinen akku yhdessä tukevat ammattitaitoisten automaalareiden sävynhallintaa automaalaamoissa ja kolarikorjaamoissa.

Lue seuraavaksi