Uutiset

Autot

Renault-, Hyundai- ja Dacia-edustukset Wetterille

Hyundai Motor Finlandin toimitusjohtaja Teemu Juntunen (vas.), Bassadone Automotive Nordicin konsernijohtaja Antti Ruhanen, Wetteri Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Häggkvist, Wetteri Oy:n toimitusjohtaja Aarne Simula ja Nordic Automotive Services Oy:n toimitusjohtaja Heikki Vuorinen ovat tyytyväisiä kuluvan vuoden aikana alkavaan yhteistyöhön.

Wetteri ryhtyy edustamaan Bassadone Groupin Renault, Hyundai ja Dacia -merkkejä automyynnin ja huollon osalta Oulussa, Kemissä, Rovaniemellä, Kajaanissa, Kokkolassa ja Ylivieskassa. Renault ja Dacia -edustukset tulevat kaikkiin pisteisiin uusina ja Hyundai laajenee nykyisten Oulun, Kemin ja Kokkolan lisäksi nyt myös Rovaniemelle, Kajaaniin ja Ylivieskaan. Alue edustaa noin 13 prosenttia koko maan vuosittaisesta uusien autojen myynnistä ja uusien merkkien mukaantulo tarkoittaa noin 700 uuden auton myyntiä Wetterille.

”Tutkiessamme eri vaihtoehtoja myyntivalikoimamme ja palveluidemme kehittämiseksi löysimme ratkaisun, joka oli erinomainen: Hyundai, Renault ja Dacia sopivat muiden edustustemme joukkoon erinomaisesti kunkin tarjotessa asiakkaillemme jotakin sellaista mitä ei aikaisemmin konsernissamme ole ollut. Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme laajan yhteistyön Bassadonen merkkien parissa”, sanoo Wetteri Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Häggkvist

”Hyundain mallisto on kehittynyt viime aikoina voimakkaasti ja Renaultin osalta voimme todeta palaavamme juurillemme, sillä Wetteri Oy aloitti koko automyynnin vuonna 1960 juuri tällä merkillä. Renaultin huoltoasiakkaita olemme palvelleet jo jonkin aikaa ja nyt tauon jälkeen aloitamme jälleen myös Renault-automyynnin. Saimme jo kurkata Renaultin tuleviin malleihin ja lupaavalta näyttää”, myhäilee Wetterin toimitusjohtaja Aarne Simula.

”Dacian myynnin kasvulukuja tutkiessamme oli selvää, että tällaisen merkin parissa haluamme ehdottomasti tehdä töitä. Myös positiiviset asiakaskommentit Daciasta saivat meidät tutustumaan merkkiin huolellisesti ja ymmärsimme nopeasti Dacian sopivan pohjoisen olosuhteisiin erittäin hyvin. Toiminta käynnistyy eri toimipisteissä vaiheittain myyjäkoulutusten jälkeen vielä tämän vuoden puolella”, päättää Simula. 

”Yhteistyömme laajentuminen Wetterin kanssa takaa kaikille asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun Wetterin laajan toimipisteverkoston kautta Pohjois-Suomessa. Wetteristä tulee yksi merkittävimmistä jälleenmyyjistämme ja erityisen iloinen olen Renaultin palaamisesta alkuperäiseen kotiinsa. Wetterin kasvuhakuisuus tukee hienosti omia kasvavia myyntitavoitteitamme”, kommentoi Bassadone Automotive Nordicin konsernijohtaja Antti Ruhanen.

Lue seuraavaksi