Uutiset

Työkoneet

Perinteiset Telakonepäivät Humppilassa

Suomen Telakone Oy järjestää jo lähes legendaarisiksi muodostuneet Telakonepäivät 5.–6.4.2024 kakkostien varrella Humppilassa osoitteessa Kennintie 7 (pe 9–17 ja la 9–15). Telakoneen oman tarjonnan ohella paikalla nähdään myös runsas joukko muita näytteilleasettajia maarakennusalan tiimoilta. Nähtävää on niin sisä- kuin ulkotiloissa. Koneiden, niiden lisävarusteiden ja teemaan liittyvien palvelujen ohella on tarjolla tietenkin murua rinnan alle.

Tapahtuma järjestetään jo 20. kerran ja kaikki paikalla ennen käyneet jo tietävät, että kyse on varsin mukavasta tavasta viettää alkukevään päivää.

”Tapahtuma kerää vuosi vuodelta aina enemmän kävijöitä ja myös näytteilleasettajia. Aiempaa laajempi esiteltävä konekalusto houkuttaa kävijöitä lähtemään paikan päälle myös pidemmän matkan takaa. Kaksipäiväisillä konepäivillä on mukava verkostoitua uusien ihmisten ja jutella vanhojen tuttujen kanssa”, kertoo Telakone Oy:n Topias Rautionmaa

”Tänäkin vuonna Telakonepäivillä on esillä todella laaja kattaus konealan osaamista. Yli 50 aktiivista näytteilleasettajaa tuovat mukanaan kaiken, mitä maansiirtoalaan liittyy.”

”Suurin etu Telakonepäivillä perinteisiin messuihin nähden on siinä, että lisävarusteet ja laitteet ovat koneissa kiinni, joten niihin tutustuminen on alan ammattilaisille huomattavasti käytännöllisempää”, lopettaa Rautionmaa.

Mikäli koneiden testaus ja kokeilu kiinnostaa, niin konepihalla uutuutena Hyundai Demo Park tarjoaa tilaisuuden nyt käydä kiinni Hyundai-maansiirtokoneiden vipuihin.

Tänäkin vuonna Suomen Telakone Oy:n edustamien tuotemerkkien lisäksi mukana on myös samaan konserniin kuuluvien Finnsiirto Oy:n Hyundai vastapainotrukit ja Simeri Oy:n edustamat henkilönostin- ja kurottajamerkit.


Lue seuraavaksi