Uutiset

Autot

Rainbow Ultima pesee Bussiparkissa

Linja-autot pestään Bussiparkissa Tammermaticin toimittamalla uuden sukupolven Rainbow Ultima -pesukoneella, joka on asennettu läpiajettavaan pesuhalliin. Autojen puhtaus on yksi liikennöitsijöiden kilpailukeinoista, mutta samalla se on tärkeä yrityskuvallinen tekijä. Tammermaticin Rainbow Ultima voidaan varustaa siten, että se on edistyksellisin ja tehokkain raskaan kaluston pesulaitteisto. Tammermaticin mukaan Rainbow Ultiman käyttöalue on markkinoiden laajin, koska se huomioi raskaan kaluston erilaiset pesutarpeet.

Helsingin Bussiparkin Rainbow Ultima -pesukoneessa on asiakaskorttijärjestelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden ympäri vuorokauden toimivaan pesupalveluun ilman henkilökuntaa.

”Rainbow Ultima -pesukone voidaan liittää Tammermaticin kaukovalvontaan, joka kuvaa ja tallentaa pesutapahtumat ja reagoi mahdollisissa ongelmatilanteissa. Kaukovalvonnan kautta pesukonetta voidaan myös säätää ja ohjelmoida uudelleen”, sanoo Tammermaticin myyntijohtaja Raimo Laurila.

”Sekä Vainion Liikenteellä että Lehtimäen Liikenteellä on aikaisempaa kokemusta Tammermaticin koneista. Luotamme kotimaisen konevalmistajan osaamiseen ja olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä”, toteaa puolestaan toimitusjohtaja Matti Vainio.
”Lähiaikoina tulemme tarjoamaan bussien pesupalvelua myös kanssayrittäjillemme, lupaa toimitusjohtaja Mikko Lehtimäki, jonka mukaan Rainbow Ultima -pesukoneen kapasiteetti antaa tähän hyvät mahdollisuudet.

Tammermatic on toimittanut Suomeen jo useita vastaavia uuden sukupolven raskaan kaluston Rainbow Ultima -pesukoneita pesupalveluja tarjoaville yrityksille ja omaa kalustoaan peseville liikennöitsijöille. Lisäksi Rainbow Ultima -pesukoneelle on ollut kansainvälistä kysyntää ja vientiin on myyty kymmeniä Rainbow Ultima -koneita. Kone on saatavana myös biologisella vedenkierrätysjärjestelmällä, jonka vedenkierrätysaste on 70-80 prosenttia.
 

Lue seuraavaksi