Uutiset

Autot

Nimityksiä

Scania Suomi Oy
Ville Kummala on aloittanut kuorma-automyyjänä Helsingin Scania-keskuksessa.

Rocla Oy
Roclan Suomen liiketoiminnan operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Jukka Oksanen. Pitkään Roclalla työskennellyt Oksanen on viimeksi toiminut liiketoiminnan kehityspäällikkönä, missä hänellä on ollut merkittävä rooli muun muassa Abbot-palvelun kehittämisessä.

Veho Hyötyajoneuvot
Jani Nuppola on nimitetty 1.10.2012 alkaen CharterWay Rent -tuotepäälliköksi Veho Hyötyajoneuvoihin. Nuppola siirtyy tehtävään Veho Autotalojen Koivuhaan toimipisteen Mercedes-Benz-myyntipäällikön tehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt myös eri tehtävissä autonvuokrauksen parissa. Nuppolan vastuualueena on jatkossa Veho Hyötyajoneuvojen Rent-toiminnan myynti ja markkinointi sekä toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen.

Oy Ford Ab
Kehitysjohtajaksi on nimitetty Erkki Sirkka, joka siirtyy uusiin tehtäviinsä Baltian myyntijohtajan tehtävistä. Erkki Sirkan vastuualueena ovat myynnin eri tukitoiminnot.

Henkilöautojen markkinointipäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Satu Raudaskoski-Rinne, joka on viimeksi toiminut keskisuurten henkilöautojen tuotepäällikkönä.

Uudeksi keskisuurten henkilöautojen tuotepäälliköksi on nimitetty Piia Nylander.

Outi Suntinen on nimitetty hyötyajoneuvojen tuotekoordinaattoriksi.

Uudeksi tekniseksi aluepäälliköksi on nimitetty Niklas Vaarna. Niklas on aiemmin toiminut takuuneuvojana.

Lue seuraavaksi