Uutiset

Työkoneet

Juha Riihiviita MN-Lifttek Oy:n jälkimarkkinointipäälliköksi

Juha Riihiviita on kokenut konealan moniottelija. Miehellä on takanaan jo yli kolme vuosikymmentä töitä raskaiden koneiden- ja kuljetuskaluston jälkimarkkinoinnin sekä myynnin parissa, niin yrittäjänä kuin monien eri maahantuojien palveluksessa.

MN-Lifftekille mies siirtyy Suomen Kalustoratkaisut Oy:stä, jossa toimi yrittäjien ja yritysten parissa hakien heille parhaita mahdollisia rahoitusratkaisuja koneiden ja laitteiden rahoittamiseksi.

Jälkimarkkinointipäällikkönä Juha vastaa MN-Lifttekin edustuksessa olevien merkkien, suurimpana tietysti Manitou, korjaamo- ja varaosaliiketoiminnasta sekä sopimushuoltajaverkostosta Suomessa.

”Päätös siirtyä MN-Lifttekille oli helppo, koska Manitou tuotteena on tuttu minulle jo Konekeskon ajoilta. Tietysti entuudestaan tutut yrityksen johtohenkilöt vain helpottivat päätöstä. Olen erittäin kiitollinen, että olen taas ”back in business” huipputuotteiden parissa”, sanoo Riihiviita.

”Tuotevalikoimasta erityisesti Manitou on tuote, jonka ominaisuuksia ja laatua asiakkaat ovat kehuneet keskusteluissamme jo vuosia. MN-Lifttek panostaa lähiaikoina entistä enemmän henkilöstön tekniseen ja kaupalliseen kouluttamiseen, sekä tietysti uuden Lempäälän toimipisteen korjaamotoiminnan ylös ajamiseen”, jatkaa Riihiviita.

Juhan vapaa-aika kuluu lähinnä Nurmijärven Lepsämässä perheen parissa ja loma-aikoina vaimon kanssa matkaillessa.

Lue seuraavaksi