Uutiset

Autot

Muuli-uutuuksia kaudelle 2013

Konekesko tuo kauden 2013 Muuli-mallistoon kaksi uutta traileria ja kaksi uutta lavavaunua, jotka kaikki valmistetaan kotimaassa Juncar Oy:n tehtaalla.

Muuli V450P on uuden kokoluokan venetraileri, joka soveltuu erinomaisesti soutuveneiden ja pienempien pulpettiveneiden, esimerkiksi Suomessa suositun kokoluokan, noin 4,5 metrin ja 20-hevosvoimaisen venepaketin kuljetukseen. Kantavuudeltaan 355 kilon perävaunun lokasuojat toimivat nousutasoina ja sivutukien asento mahdollistaa myös loivemman V-pohjan omaavan veneen kuljettamisen. Trailerin pikasäädöt toimivat Muulille tunnusomaisesti ilma avainta.

Muuli V1650A soveltuu suuremman, noin 6,3 – 6,9-metrisen veneen kuljettamiseen. Takimmaiset kulkutasot ovat vakiona ja runkoon on mahdollista lisätä vapaasti siirrettäviä lisälenkkejä. Perävaunun kantavuudeksi kerrotaan 1267 kiloa ja kuljetettavan veneen suurimmaksi pituudeksi 6,9 metriä.

Kantavuudeltaan 546 kilon Muuli 1400SH:n suunnittelussa on otettu huomioon esimerkiksi moottorikelkan ja mönkijän kuormauksen ja kuljetuksen vaatimukset. Kipillisessä Muuli 1400SH:ssa on vaneroitu takalaita ja vahvistetut 34 sentin laidat lavan pohjan ollessa tukevoitettu viidellä poikittaispalkilla.

Muuli Pro 900T on kantavuudeltaan 480 kilon kippivaunu vaativaan käyttöön ja maastoon. Lehtijousitettu ja iskunvaimentimilla varustettu keinutelinen kippivaunu on parhaimmillaan vaikeassa ja epätasaisessa maastossa.

Lue seuraavaksi