Uutiset

Autot

Heavylineltä tuotteet kuljetuskalustoon ja varastointiin

Heavyline Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka on erikoistunut kuljetuskaluston tuotteiden tekniseen kauppaan. Yrityksen valikoimiin kuuluvat VebaBox -lämpötilasäädellyt kuljetuskontit hyötyajoneuvoihin, Bär Cargolift -takalaitanosturit kuljetuskalustoon sekä Govi 230 V -kylmäkoneet kontteihin ja kylmäperävaunuihin. Heavyline Oy myy kuljetuskaluston tuotteiden ohella myös kulutusosia maanrakentamiseen ja tienhoitoon.

VebaBox

VebaBox -lämpötilasäädelty kuljetuskontti tekee pakettiautosta kylmäkuljetuksiin sopivan ajoneuvon ilman kuormatilan eristämistä ja kylmäkoneen asennusta. VebaBox on helposti siirrettävissä pois autosta, kun autoa tarvitsee käyttää normaalina pakettiautona. VebaBox-kontteja löytyy kaikkiin markkinoilla oleviin pakettiautoihin. VebaBox Economy -sarjasta löytyy 15 erilaista vaihtoehtoa ajoneuvoihin ja niitä on Hollannissa toimitettavaksi asiakkaille hyvinkin nopeasti varastotilanteesta riippuen. VebaBox-kontteja valmistetaan myös ajoneuvokohtaisina sekä räätälöityinä versioina ja näin ollen jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto kylmäkuljetustarpeen mukaan. VebaBoxit soveltuvat elintarvikkeiden, lääkkeiden ja muiden tarkkaa lämpötilaa vaativien tuotteiden kuljetuksiin. VebaBox-kontit on mahdollista varustaa pyörillä sekä trukkinostomahdollisuudella siirtämisen helpottamiseksi. Ne voidaan varustaa myös hyllyillä, jotka entisestään lisäävät mahdollisuuksia käyttäjälleen, erilaiset lämpötilaseurannat ovat myös saatavilla.

Bär Cargolift

Saksalaiset Bär Cargolift -takalaitanosturit ovat kuuluneet Heavylinen valikoimaan jo useamman vuoden ajan ja tänä aikana niitä on asennettu asiakkaiden autoihin ja useamman Euroopasta Suomeen tulleen hyötyajoneuvon perästä löydät Bär-logolla varustetun takalaitanosturin. Bär Cargolift tulee panostamaan after sales -palveluihin Suomessa tarjoten huolto- ja korjauspalvelut varaosineen uuden partnerin kanssa vielä vuoden 2019 puolella. Bär Cargolift -takalaitanostureissa löytyy vaihtoehdot pakettiautoista aina raskaampaan kalustoon asti ja takalaitanostureiden nostotehot ovat 500–3000 kg.

Erilaiset ohjaukseen soveltuvat järjestelmät painonapeista langattomiin kauko-ohjaimiin tekevät laitteiden käytöstä helppoa ja turvallista. Takalaitanosturit voi varustaa emergency-järjestelmällä, joka mahdollistaa esimerkiksi häiriötilanteessa alas jääneen nostimen saamisen jälleen kuljetusasentoon.

Govi

Govi arktik -kylmäkoneet ovat saavuttaneet suosiota maailmalla, niitä myydäänkin jo yli 20 maassa ja Suomessa Govit myy Heavyline. Valikoimista löytyy sopiva yksikkö kylmäperävaunuihin ja kylmäkontteihin.

Govi-kylmäyksiköt soveltuvat käytettäväksi 10–27 m³ tilavuusluokassa ja 20 jalan kontteihin on saatavissa omat versiot. Lämpötila-alue kylmäyksiköissä on 0°C…-20°C välillä tarjoten aina oikean lämpötilan varastoitaville tai kuljetettaville tuotteille.

LUE MYÖS: Lämpötilasäädeltyihin kuljetuksiin VebaBox

Lue seuraavaksi