Uutiset

Autot

Motonet luovutti arvontavoittajalle Truckmasters OX -kevytkuorma-auton

Motonetin kanta-asiakkaat saivat työkalukiertueen aikana osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona oli uusi Truckmasters OX -kevytkuorma-auto. Työkalukampanja järjestettiin kaikissa Motonetin tavarataloissa ja verkkokaupassa. Truckmasters OX -kevytkuorma-auton omistajaksi arvottiin turkulainen Urpo Teräspuro. Palkinto luovutettiin Turun Motonetissa.

Truckmasters OX -kevytkuorma-auton voittaja Urpo Teräspuro (kesk.) sekä Motonetin toimitusjohtaja Antti Tiitola (vas.) ja tuotepäällikkö Markus Ylis-Junttila.

”Motonetin ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa neljättä kertaa järjestetty työkalukiertue on viime vuosina kasvanut, kehittynyt ja monipuolistunut. Kiertue huipentui arvontaan, jossa pääpalkintona oli Suomessa kehitetty ainutlaatuinen TruckMasters OX -kevytkuorma-auto”, toteaa Motonet Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola.

TruckMasters OX pohjautuu Toyota Hiluxin viimeisimpään malliin. Ajoneuvo on kehitetty yhteistyössä Valmet Automotiven kanssa. Yritys on ollut mukana tuotekehitystyössä vastuualueinaan auton tekniset mittaukset ja lujuuslaskelmat. Perinteisiin pick-upeihin verrattuna OX:n kantavuus on huomattavasti parempi.

”Olen ollut Motonetin kanta-asiakkaana jo pitkään. Ostokseni kattavat monia eri tuoteryhmiä, pääsääntöisesti auto- ja venetarvikkeita. Motonet on hyvä ja luotettava kauppa, jossa asiakasta palvellaan. Motonetin tuotteiden laatu on kilpailutekijä”, sanoo Urpo Teräspuro tyytyväisenä.

Motonetin työkalukiertueen tapahtumapaikoilla oli työkalutoimittajien esittelypisteitä, joilla asiantuntijat kertoivat työkaluista ja vastasivat niiden käyttöä koskeviin kysymyksiin. Motonetin työkaluvalikoimaan kuuluvat laadukkaat työkalut sekä peruskäyttöön että kovempaankin tarpeeseen. Perustyökalujen lisäksi valikoimassa on myös paljon erikoistyökaluja auto- ja moottoripyöräkorjaajille.

LUE MYÖS BUS 2019 –näyttelyn maistiaiset Jyväskylästä

Lue seuraavaksi