Uutiset

Autot

Mitsubishi vahvistaa muotoiluosastoaan

Mitsubishi Motors on vahvistanut, että italialainen Alessandro Dambrosio aloittaa lokakuun alussa Mitsubishin muotoilujohtajana. Hän tulee johtamaan Japanin Okazakin ja Tokion sekä Saksan Frankfurtin muotoilukeskuksia. Dambrosio raportoi suoraan Mitsubishi Motorsin muotoiluosaston johtajalle Tsunehiro Kunimotolle.

”Alessandro on erittäin kokenut ja lahjakas muotoilija. Hänellä on takanaan pitkä ura maailman johtavien automerkkien parissa. Odotan innolla hänen inspiroivaa näkemystään Mitsubishin seuraavan sukupolven muotoilun kehittämisessä ja brändin maailmanlaajuisen kasvun tukemisessa”, Tsunehiro Kunimoto kertoo.

”Alessandro liittyy joukkoomme mielenkiintoisena ajankohtana, kun olemme kehittämässä tulevaisuuden Mitsubishin muotoiluilmettä. Hän tulee olemaan tärkeässä roolissa muotoilutiimissämme hänen intohimonsa ja erinomaisen brändiarvojen tuntemuksensa ansiosta”, Kunimoto summaa.

Alessandro Dambrosio on kotoisin Milanosta, jossa hän aloitti uransa Fiatin palveluksessa. Hän on toiminut esimerkiksi kahdeksan vuotta Alfa Romeon päämuotoilijana. Lisäksi hän on toiminut Maseratin muotoilujohtajana. Mitsubishi Motorsille Dambrosio siirtyy Volkswagen Groupin Audin Münchenin muotoilukeskuksen johtajan paikalta.

Lue seuraavaksi