Uutiset

Autot

Autoverkkokauppa.fi on nyt Auto Bassadone

Bassadone Automotive Nordic konserniin kuuluva Autoverkkokauppa.fi on palvellut suomalaisia kuluttajia jo lähes kymmenen vuoden ajan ja on kasvanut yhdeksi isoimmista autojen vähittäiskaupoista Suomessa. Alusta asti yritys on kehittänyt suomalaisille uusia hyödyllisiä palveluja ja tapoja autoilla. Ensimmäisenä Suomessa ja ensimmäisten joukossa koko maailmassa yritys avasi verkkokaupan, jossa voi hoitaa koko auton ostamisen esittelystä toimitukseen. Yksityisleasing, kotiinkuljetukset ja monet muut palvelut ovat olleet tienraivaajia kehittämässä suomalaista autoilua.

Maaliskuussa astutaan tärkeä askel eteenpäin ja vähittäisliike saa uuden nimen – Auto Bassadone.

Muutoksella maahantuojan vähittäiskauppa tulee lähemmäksi emoyhtiötä ja samalla juhlistetaan perheyhtiön perinteitä ja arvoja, kun Bassadone täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 120 vuotta. Uusi nimi heijastaa myös asennetta, joka on aina ollut suomalaisen autoilijan puolella. Kaikki kiteytyy mottoon: ”autoilijan asiantuntija”.

Nimenmuutos ei kuitenkaan vaikuta omistuspohjaan tai henkilökuntaan, vaan ammattitaitoiset tiimit jatkavat työtään ylpeinä ja entistäkin ammattimaisemmalla otteella. Sitoutuminen suomalaisten autoilijoiden arkeen ja intohimo edustettavien merkkien autoihin vahvistuu entisestään. Yritys haluaa auttaa asiakkaita, jotta he voivat ottaa ilon ja hyödyn irti autoilun uusista mahdollisuuksista.

Auto Bassadonella on tarjota isolle joukolle kuluttajia juuri oikea vaihtoehto, sillä valikoimassa on 16 eri merkkiä, yli 320 automallia ja yli 1000 vaihtoautoa. Sekä uuden että käytetyn saa myös leasing-sopimuksella ja kätevänä vaihtoehtona tarjotaan myös lyhytaikaista mini-leasingia, joka saattaa olla jossain elämäntilanteessa juuri oikea ratkaisu. Jotta autoilun arki olisi mahdollisimman sujuvaa ja huoletonta, merkkihuolto palvelee totutusti Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Espoossa ja Vantaalla.

Alun perin Autoverkkokauppa.fi -nimi valittiin korostamaan sitä, että yrityksellä on ainoa oikea autojen verkkokauppa, missä asiakas pystyy hoitamaan koko auton ostoprosessin vaikka kotisohvalla istuen. Verkkokauppa jatkuu ja toimii jatkossa autobassadone.fi -sivustolla. Yli 200 suomalaista autoilun asiantuntijaa ovat aina valmiina auttamaan asiakkaita nauttimaan autoilun uusista mahdollisuuksista – sekä verkossa että kuudessa myymälässä.

”On iso kunnia nostaa omistajamme sukunimi nyt myös vähittäisliikkeen nimeen. Samalla se tuo meille ison vastuun – haluamme kantaa nimeä kaikissa olosuhteissa yhtiöryhmän arvojen mukaisesti. Olen vakuuttunut, että omistajamme voi olla ylpeä tulevista vuosista. Nimenmuutos on johdonmukainen osa pitkän tähtäimen strategiaamme maahantuojana ja jälleenmyyjänä – sekä Suomessa että Baltiassa. Tulevaisuudessa olemme yksi autokaupan suurista ja innolla haastamme kilpailijoitamme samalla, kun haluamme edelleen kehittää markkinaa. Meillä on vahva usko autoalan elinvoimaisuuteen ja uusien autojen myyntiin, nyt ja tulevaisuudessa”, kommentoi Antti Ruhanen.

”Asiakkaillemme Auto Bassadone merkitsee entistäkin parempaa ja asiantuntevaa palvelua, alan parhaita palveluratkaisuja ja kattavaa tuotevalikoimaa. Vaikka autoverkkokauppa poistuu nimestämme, fokus autojen verkkokaupan kehittämiseen jatkuu vähintään yhtä vahvana kuin ennenkin. Olemme jatkossakin autoalan digitaalisten palveluprosessien edelläkävijä ja positiivisen muutoksen moottori – sekä verkossa ja myymälässä että tien päällä, autoilijan arjessa. Kansainvälisen emoyhtiömme nimeä kantaen Auto Bassadone tulee olemaan entistäkin vahvempi tekijä myös yritysautomarkkinoilla”, kertoo Tomi Orava.

Katso myös video jossa kerrotaan Auto Bassadonen uudelleenbrändäyksen tarinaa: https://youtu.be/jjlJpvAHI5M

Lue seuraavaksi