Uutiset

Autot

Daily Tourys sai tittelin International Minibus of the Year 2017

Daily Tourys äänestettiin ”International Minibus of the Year 2017” palkinnon ensimmäiseksi voittajaksi kolmipäiväisen Minibus Euro Test -kokeen päätteeksi, jonka järjesti 19 toimittajan muodostama tuomaristo, jotka edustivat Euroopan johtavia erityisalajulkaisijoita.

Tuomaristo totesi, että Daily Tourys suoriutui todella hyvin testin aikana, johon osallistui myös kuusi muuta osanottajaa, testissä arvioitiin suorituksia aidoissa tieolosuhteissa sekä ylämäki että alamäki osioissa, moottoriteillä, kapeilla teillä, kuin myös monissa erilaisissa tilanteissa. Uusi ”International Minibus of the Year” -palkinto luotiin tänä vuonna maineikkaan European International Bus & Coach of the Year Awards -palkintokomitean toimesta antamaan tunnustusta minibusseille, mikrobusseille ja midibusseille, jotka on suunniteltu ammattimaiseen matkustajakuljetukseen.

Tom Terjesen, Bus & Coach of the Year -tuomariston johtaja, kiteytti tuomariston äänestystuloksen seuraavasti: ”Iveco Daily Tourysissa laadukas korirakenne yhdistyy huippulaatuiseen matkustajan mukavuuteen. Automaattinen voimansiirto yhdessä vahvan Euro 6 dieselmoottorin ja ehkäpä parhaan tässä luokassa koskaan toteutetun vaihteiston kanssa tekevät matkasta muistettavan kokemuksen. Korkea matkatavarakapasiteetti ja mahtava idea asentaa läppä matkatavaratilaan antavat tarvittaessa vielä lisää tilaa. Se, että kyseessä on täysin tehdasvalmisteinen minibussi, tekee kunnossapidosta ja huollosta vielä tehokkaampaa riippumatta siitä, missä päin Eurooppaa onkin tien päällä.”

Sylvain Blaise, IVECO BUS johtaja, vastaanotti palkinnon FIAA 2017 -avajaisseremoniassa, joka pidettiin Madridissa, Espanjassa. Hänen kommenttinsa oli: ”On todella miellyttävää tulla palkituksi aivan ensimmäisessä Minibus of the Year -tapahtumassa. Tämän tunnustuksen myötä Daily Tourys liittyy Magelys linja-automme seuraan, joka äänestettiin ‘International Coach of the Year 2016’ tittelin saajaksi. Olemme hyvin ylpeitä siitä, että arvovaltainen European International Bus & Coach of the Year Award on valinnut kaksi ajoneuvoistamme tämä palkinnon saajiksi, tunnustaen niiden laadun ja arvon toimijoina matkustajaliikennesektorilla.”

Daily Tourys erottuu joukosta tarjoamansa asiakaskohtaisen yksilöinnin korkean tason vuoksi niin laatuvaatimusten kuin ajoneuvon varustelun suhteen. Lopputulos on se, että se pystyy tarjoamaan upean matkustuskokemuksen ylellisessä mukavuudessa ja tyylikkäässä ympäristössä sekä matkustajille ja että kuljettajille. Istuimet on kiinnitetty kiskoille suuremman muunneltavuuden mahdollistamiseksi, näin on tehty helpoksi ajoneuvon varustaminen toivotulla istuinmäärällä: maksimi on 19, ja jos asiakas toivoo enemmän jalkatilaa, se on vain 16. Kiskot on asennettu korokkeelle, se parantaa matkustajien mukavuutta ja samalla vältetään pyörien kaaren aiheuttama häiriötekijä ja taataan kaikkien istuinten helppo luokse pääsy. Kiel Touristic -mallin kallistuvat istuimet kolmipisteturvavöillä tarjoavat äärimmäistä mukavuutta ja tyyliä.

Daily Tourys tarjoaa luokkansa parasta matkatavarakapasiteettia segmentissään takaosassa matalalla sijaitsevalla 2,5 m3 kokoisella matkatavaratilalla, joka on helppo täyttää ja purkaa. Korkeatasoiset perusominaisuudettakaavat matkustajien hyvinvoinnin ja mukavuuden pitkillä matkoilla, niihin kuuluvat paikkakohtainen ilmastointi ja LED-valot, uusi IVECO multimediajärjestelmä, USB portit ja LCD monitori.

Ominaisuudet, kuten Hi-Matic luokan eksklusiivinen automaattinen 8-nopeusvaihteisto, takailmajousitus ja Telma retarder -jarrut takaavat täydellisen ajonautinnon sekä matkustusmukavuuden. Kattavat turvalaitteet ja R66 säännösten noudattaminen takaavat maksimaalisen turvallisuuden niin matkustajille kuin kuljettajalle.

Kestävä ja luotettava 180 hv 3 litran dieselmoottori takaa tehokkaan ja suorituskykyisen suorituksen. Kahden vuoden täystakuu rajaamattomalla kilometrimäärällä vaikuttaa osaltaan mataliin kokonaisomistuskustannuksiin (TCO). Laajan alueen kattavan 667 huoltotoimipisteen verkoston, joka kattaa Euroopan alueen, tarjoama tuki korkeasti koulutettujen teknikkojen tarjoamana tarjoaa mielenrauhaa, pitäen ajoneuvon tiellä ja takaa sen, että sen suorituskyky on aina parhaimmillaan.

Huippulaadukasta tuotantoa

Daily Tourys hyötyy myös suuresti Brescian tehtaan edistyneistä valmistusprosesseista, tehtaalla toimii kokoomalinja, joka on varattu IVECO BUS matkustajaliikenneajoneuvoille. Hitsauspaja takaa korkealaatuisen kokoamisen, samalla kun esikäsittely ja täysi kataforeeninen prosessi takaa korkealaatuisen pitkän ajan suojauksen.Tinkimätön laadunvalvonta ja ennen toimitusta suoritettava tarkastus takaavat jokaisen kokoomalinjalta lähtevän ajoneuvon lopullisen laadun.

Daily Minibus joka tehtävään

Daily Tourys kuuluu kattavaan Daily Minibus -mallien valikoimaan, joka tarjoaa ratkaisun moniin erilaisiin matkustajienkuljetustehtäviin: turisteille matkustamista mukavasti ja tyylillä, kaukolinjaliikennettä varustettuna luokkansa johtavalla matkustajakapasiteetilla ja koulubusseja, jotka on valmistettu erityisesti koululaisten kuljettamiseen.

Kestävää matkustajien kuljetusta

Daily Tourys, kuten kaikki muutkin Daily minibus -mallit, on saatavilla myös varustettuna Natural Power -moottorilla, joka käyttää paineistettua maakaasua tai biometaania. Se voidaan myös yksilöidä varustamalla se ympäristöystävällisellä ja täysin päästöttömällä sähkökäyttöisellä moottorilla, joka heijastaa IVECO BUS’in asemaa kestävän liikenteen kumppanina.

Lue seuraavaksi