Uutiset

Työkoneet

Parasta paikan päällä

Alkuvuoden aikana on järjestetty konepäiviä jo useammalla paikkakunnalla, ja kävijämäärät ovat olleet ennätysluokkaa. Se ennustaa myös Mansen Mörinöille vilkasta viikonloppua huhtikuussa. Tapahtuma järjestetään nyt 21:sen kerran. Ensimmäiset Mansen Mörinät pidettiin vuonna 2002, kun 11 ennakkoluulotonta konealan yritystä yhdistivät voimansa ja järjestivät tapahtuman.

Turun talousalueella järjestetty Konekaupan Villi Länsikin keräsi tänä vuonna ennätysyleisön.

Vuosien mittaan Mansen Mörinät on saavuttanut asemansa raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten ykköstapahtumana, jolloin Pirkanmaalle suuntaa iso joukko ammattilaisia tutustumaan alan johtavien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Tampereen ja sen lähikaupunkien ja -kuntien ympäristössä järjestettävä Mansen Mörinät kerää vuosittain arviolta noin 15 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle.

Tapahtumaa on tällä kertaa mukana järjestämässä lähes 60 yritystä kumppaneineen. Järjestäjäyritysten tiloissa esillä olevien yhteistyökumppanien määrä on ollut jatkuvassa kasvussa ja Mörinöille odotetaan mukaan kaikkiaan lähes 200 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä. Useat kiertävät tapahtumassa molempina kahtena tapahtumapäivänä.

Lisätietoa tapahtumasta löydät tämän lehden mukana jaetusta tapahtumaoppaasta ja tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi. Seuraa myös tapahtuman ja Konepörssin sosiaalisen median päivityksiä myös tapahtumaviikolla. Viimeisimmät tapahtumatiedot ja bussikyytien reitit ja pysäkit kannattaa tarkistaa tapahtuman verkkosivuilta.

Tänä vuonna järjestetään toista kertaa myös Stadin Mörinät, joka on Mansen Mörinöiden sisartapahtuma. Stadin Mörinät ajoittuvat tänä vuonna syyskuun viimeiseen viikonloppuun. Stadin Mörinät on sopivasti samana viikonloppuna, jolloin pääkaupunkiseudulla, Mäntsälässä järjestetään ensimmäinen Uudenmaan Truck Meeting -tapahtuma (UTM), jossa pääsee tutustumaan näyttävään raskaaseen kuljetuskalustoon. Uudenmaan Truck Meeting järjestetään Mäntsälässä lauantaina 28.9.2024 kello 15–20. Eli siinä vaiheessa, kun Stadin Mörinöiden lauantaipäivä on päättynyt. Tapahtumapaikkana on Mäntsälän Juustoportin rekkaparkki, joka sijaitsee Lahdenväylän varrella Mäntsälän pohjoispuolella. Erinomainen mahdollisuus yhdistää kaksi tapahtumakäyntiä samaan viikonloppuun.

Kevään konepäivien ”päättäjäisiä” vietetään Oulun Oikiat Konepäivät -tapahtumassa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna 26.–27.4. Myös Ouluun on lupa odottaa aikaisempaa suurempaa kävijämäärää, ja tänä keväänä Oulussa on kattavasti mukana myös kuljetuskalustoalan toimijat.

Tervetuloa paikan päälle!


Lue seuraavaksi