Uutiset

Työkoneet

Maxpossa mukana jo yli 200 yritystä

Maxpo-messut oli tarkoitus järjestää jo vuonna 2021, mutta poikkeukselliset ajat siirsivät joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman vuoden 2022 kevääseen.

”Viime kerralla messuihin osallistui 260 yritystä ja kävijöitä oli lähes 15 000. Tänä keväänä osallistuvien yritysten määrä nousee todennäköisesti lähes yhtä suureksi. Osallistumiset vuoden 2021 tapahtumaan siirtyivät tähän kevääseen, joten yrityksillä on ollut aikaa panostaa ja suunnitella osallistumistaan huolella”, kertoo tapahtuman myyntipäällikkö Risto Wuolle Messukeskuksesta.

Risto Wuolle

”Kolmessa vuodessa on tapahtunut alalla paljon ja tarve esitellä uusia koneita on suuri. Alan ammattilaiset odottavat tapahtumaa. Vihdoinkin päästään näkemään uutuuksia ja tapaamaan tuttuja.”

Maxpo esittelee maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Hyvinkään lentokentällä komeilee tapahtuman aikana isoja koneita, joiden arvo lasketaan miljoonissa. Tunnelmaa tapahtumaan tuo messujen juontaja Pekka Kaidesoja, joka kiertää messuilla tehden osastohaastatteluja.

Messuilla pääsee hyvin vertailemaan erilaisia koneita ja saa hyvän läpileikkauksen tarjonnasta. Tänäkin vuonna on odotettavissa messuille paljon työnäytöksiä, joissa esitellään parasta osaamista ja koneiden kapasiteettia. Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt seitsemättä kertaa Hyvinkäällä. Hyvinkään lentokenttä on osoittautunut ihanteelliseksi paikaksi tapahtumalle. Maxpossa suurin osa tuotteista on ulkoalueella, mutta messualueella on myös sisäteltta. Suurella messualueella kulkee messujuna, joka kuljettaa kävijöitä paikasta toiseen.

”Maxpo on Messukeskukselle kaikin puolin ainutlaatuinen tapahtuma, johon panostetaan paljon. Yleensä Messukeskus järjestää tapahtumia vain Helsingin Messukeskuksessa, mutta Maxpon pääsemme järjestämään aivan erilaisessa ympäristössä”, kertoo Wuolle.

”Osastomyynti on sujunut hyvin ja olen siihen tyytyväinen. Edelleen voi kuitenkin ilmoittautua mukaan. Tapahtumaan on aikaa vielä yli kolme kuukautta.”

Maxpo 2022 -messuilla mukana olevat yritykset löytyvät osoitteesta www.maxpo.fi. Maxpo-messuille voi jo ostaa 20 euroa maksavan pääsylipun ja rekisteröityä kävijäksi tapahtuman verkkosivuilla.

Maxpo-messut on avoinna torstaina 5.5. klo 9-17, perjantaina 6.5. klo 9-17 ja lauantaina 7.5. klo 9-16.

Konepörssi on tapahtuman päämediakumppani.

Tunnelmia vuoden 2019 Maxposta.

Lue seuraavaksi